Microsoft Build: Windows 10 από 25 δολάρια

Εάν συμμετέχετε στο συνέδριο προγραμματιστών Build της Microsoft, το οποίο φέτος πραγματοποιείται αποκλειστικά στο διαδίκτυο, η εταιρεία προσφέρει ειδικές εκπτώσεις για ορισμένα από τα της.

Έτσι όπως φαίνεται αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε μια άδεια χρήσης των Windows 10 ή μια συνδρομή στο Microsoft 365, επειδή οι τιμές που θα ακούσετε είναι απίστευτες.

Για παράδειγμα, το Windows 10 Home, το οποίο διατίθεται προς το παρόν για 99 δολάρια από το , κοστίζει μόνο 24$ αν παρευρεθείτε στο συνέδριο Build developer. Η έκδοση Pro, η οποία είναι συνήθως κοστίζει 199 $ στο Microsoft Store, είναι διαθέσιμη με 40 $.

Οι ίδιες εκπτώσεις προσφέρονται και για το Microsoft 365. Έτσι η συνδρομή ενός έτους στο pack κοστίζει 14 $, από 69. Το Microsoft Office Home & Student 2019, η αυτόνομη έκδοση της σουίτας, κοστίζει μόλις 30 δολάρια και το Microsoft Office Professional 2019 προσφέρεται για 88 $.

Η Microsoft δεν διαθέτει εκπτώσεις για υπολογιστές όπως το Surface, αλλά για και , οι μειώσεις των τιμών είναι εκπληκτικές.

Μια συνδρομή στο Xbox Live Gold που ισχύει για ένα έτος κοστίζει μόλις 30 δολάρια για τους συμμετέχοντες στο Build, ενώ το Xbox Game Pass Ultimate κοστίζει 90 $.

Πώς να επωφεληθείτε από αυτές τις ειδικές τιμές; Η Microsoft ξεκίνησε να στέλνει email στους συμμετέχοντες του Build για να ανακοινώσει τις προσφορές. Απλά κάντε εγγραφή στο συνέδριο προγραμματιστών και θα σας έρθει email με τον τιμοκατάλογος.

Να αναφέρουμε ότι υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί, όπως ένα μέγιστο όριο δαπανών 250 $. Όμως το ποσό αρκεί για μια άδεια χρήσης των Windows 10, μια συνδρομή στο Microsoft 365 και το Xbox Live Gold.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).