Apple κόβει την πρόσβαση στον dev λογαριασμό της Epic

Την περασμένη εβδομάδα, ο προγραμματιστής του Fortnite Epic Games ξεκίνησε μια διαμάχη εναντίον της Apple και της Google, λόγω των πολιτικών που ακολουθούν τα Stores των εταιρειών.

Η Epic ξεκίνησε ένα νέο σύστημα άμεσων πληρωμών μέσα από το Fortnite, μια κατάφωρη παραβίαση των πολιτικών του της Apple, η οποία απαιτεί από τους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν το δικό τους σύστημα πληρωμών, από όπου μπορεί να έχουν το 30% από κάθε πώληση.

Το Fortnite απομακρύνθηκε από το App Store και η Epic κατέθεσε αγωγές εναντίων της ς.

Τώρα, η εταιρεία αναφέρει ότι η Apple ετοιμάζεται να διακόψει τον dev λογαριασμό της Epic, αποκόπτοντας την εταιρεία από τα εργαλεία προγραμματιστών για iOS και macOS. Ο λογαριασμός θα κλείσει από τις 28 Αυγούστου.

Η Epic, ωστόσο, δεν φαίνεται ότι σκοπεύει να υποχωρήσει, καθώς αντιδρά με συνεχιζόμενες μηνύσεις για μονοπωλιακές πρακτικές.

Το 30% της Apple σε κάθε πώληση των προγραμματιστών είναι ένας από τους πιο γνωστούς όρους της πολιτικής του στο App Store. Εμποδίζει τις εφαρμογές να είναι πλήρως λειτουργικές ή τις καθιστά πολύ πιο ακριβές.

Για παράδειγμα, οι δεν μπορούν ακόμη να αγοράσουν ένα βιβλίο για την εφαρμογή Kindle. Όχι μόνο δεν επιτρέπεται στην να σας πουλήσει ένα βιβλίο στην εφαρμογή χωρίς να να δώσει στην Apple το 30% της τιμής του βιβλίου, αλλά δεν μπορείτε καν να το αγοράσετε μέσω ενός προγράμματος περιήγησης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).