Thunderbird 78.2.0 μόλις κυκλοφόρησε

O Thunderbird είναι μια εφαρμογή ελεύθερου λογισμικού για την παρακολούθηση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ή των RSS feed που σας ενδιαφέρουν. Η εφαρμογή διατίθεται σε λειτουργικά συστήματα Microsoft , Apple Macintosh και Linux.

Αναπτύχθηκε από το ίδρυμα Mozilla Foundation και η πρώτη κυκλοφόρησε στις 7 Δεκεμβρίου του 2004. Τα πρώτα 1.000.000 downloads πραγματοποιήθηκαν μέσα σε 10 μέρες από την πρώτη κυκλοφορία. Μέχρι και το 2007 η εφαρμογή κατέβηκε 50.000.000 φορές.

Σήμερα κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Thunderbird. Η έκδοση Thunderbird 78.2.0 είναι μια ενημέρωση για την σταθερή έκδοση του προγράμματος Thunderbird 78.0.

Το Thunderbird 78.0 είναι διαθέσιμο για λήψη από τον ιστότοπο του project και υποστηρίζει μόνο MailExtensions και όχι τα κλασικά πρόσθετα που υποστήριζαν παλαιότερες εκδόσεις. Έτσι υπάρχει πιθανότητα ορισμένα πρόσθετα να μην λειτουργούν πλέον στη νέα μεγάλη έκδοση.

Αν χρησιμοποιείτε ήδη την εφαρμογή Thunderbird 78.x μπορείτε να ελέγξετε για αναβάθμιση από την διαδρομή Βοήθεια – Σχετικά με το Thunderbird.

Όλοι οι υπόλοιποι που ενδιαφέρεστε για τον email client μπορείτε να τον κατεβάσετε στην πλατφόρμα που χρειάζετσε από την επίσημη ιστοσελίδα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).