Windows 10X κατεβάστε το λειτουργικό που διέρρευσε

Μια από τις τελευταίες εκδόσεις των Windows 10X, διαφορετική από την αρχική που απευθυνόταν για συσκευές διπλής κυκλοφόρησε επίσημα από τη , και διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Η έκδοση αυτή ανέβηκε από τον (@thebookisclosed) και έχει σαν build no το 20279. Δεν είναι υποψήφια για RTM, αλλά θα μπορούσε να θεωρηθεί μια σχεδόν τελική εμφάνιση του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η έκδοση των Windows 10X που κυκλοφόρησε δεν είναι τεχνικά η τελική έκδοση της Microsoft. Και, όσο γνωρίζουμε, τα Windows 10X εξακολουθούν να λειτουργούν μόνο για νέες ελαφριές συσκευές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε ακόμα να κάνετε λήψη ενός ISO. Η διαρροή είναι VHD ή ένας εικονικός που περιέχει το λειτουργικό σύστημα.

Ωστόσο, η Microsoft φιλοξενεί επίσημα τα αρχεία στην πλατφόρμα της, και η κοινότητα το χρησιμοποίησε σαν ευκαιρία να συνδυάσει έναν συνδυασμό αρχείων που καθιστά δυνατή τη δοκιμή του επερχόμενου λειτουργικού σε μια εικονική μηχανή σε οποιαδήποτε συσκευή με Windows 10 Pro. Αυτό σημαίνει ότι οι λειτουργίες που βλέπουμε σε αυτή την διαρροή θα μπορούσαν να αλλάξουν.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το επερχόμενο λειτουργικό, μπορείτε να κατεβάσετε τον εξομοιωτή από το Mega. Αποσυμπιέστε τον με 7Zip. Μπορείτε να τον εγκαταστήσετε σε μια εικονική μηχανή από το Hyper-V στα Windows 10 (Θα χρειαστείτε τα Windows 10 Pro).

Η διαρροή έχει ρυθμιστεί σαν εικονικός δίσκος (όχι σαν ISO) και λειτουργεί μόνο με το Hyper-V.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).