Η Google σας βοηθάει να προφέρετε σωστά λέξεις

Η Google αναπτύσσει μία νέα οπτικο-ακουστική λειτουργία στην “Αναζήτηση” που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να προφέρετε σωστά λέξεις.

Υπάρχουν χιλιάδες γλώσσες που ομιλούνται σε όλο τον κόσμο και κάθε μία από αυτές έχει εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις. Επομένως, είναι αδύνατο να γνωρίζετε όλες τις λέξεις ακόμη και στη μητρική σας γλώσσα, πόσο μάλλον μια δεύτερη ή τρίτη γλώσσα. Όταν συναντάτε είτε μια νέα λέξη, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο δια για το πώς να την προφέρετε. Και η Google θα βοηθήσει σε αυτό.

Έκτος της μετάφρασης καθώς και της απλής αναζήτησης η Google αποκτά μερικά νέα κόλπα που θα σας βοηθήσουν να προφέρετε σωστά τις λέξεις. Το πρώτο κόλπο θα είναι ένα που θα σας επιτρέπει να εξασκήσετε τις γλωσσικές δεξιότητές σας. Το δεύτερο θα είναι η προσθήκη εικαστικών που έχει σχεδιαστεί για να δώσει την έννοια της λέξης.

Το πρώτο σας θα επιτρέπει αφού ακούσετε την λέξη που αναζητάτε, να εξασκηθείτε πατώντας το “Practice” και λέγοντας τη. Στη συνέχεια, η Google θα σας διορθώσει χρησιμοποιώντας τεχνολογία αναγνώρισης ομιλίας και εκμάθηση μηχανών. Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο προφέρεστε τη λέξη, η Google θα προσφέρει ανατροφοδότηση σχετικά με τον σωστό τρόπο προφοράς και στο που κάνετε λάθος.

Η Google θα παρέχει επίσης οπτικές αναπαραστάσεις των λέξεων που αναζητάτε. Αυτό έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους και θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για λέξεις με πολλαπλές έννοιες. Η Google προς το παρόν θα αρχίσει με τα ουσιαστικά, με ελπίδες να επεκταθεί στο μέλλον.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).