Windows 7 ειδοποιήσεις πλήρους οθόνης για αναβάθμιση

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι τα Windows 7, τα οποία φτάνουν στο τέλος υποστήριξης στις 14 Ιανουαρίου, θα αρχίσουν να εμφανίζουν ειδοποιήσεις για αναβάθμιση πλήρους οθόνης στην επιφάνεια εργασίας.

Αυτά τα μηνύματα θα προειδοποιούν τους χρήστες ότι τα Windows 7 δεν υποστηρίζονται πλέον ενώ παράλληλα θα τους ενθαρρύνουν να αναβαθμίσουν σε .Windows 7

Η συγκεκριμένη ειδοποίηση θα αρχίσει να εμφανίζεται από τις 15 Ιανουαρίου, μία ημέρα μετά την εγκατάσταση των τελευταίων ενημερώσεων ασφαλείας στα Windοws 7.

Η Microsoft αναφέρει ότι όλα τα Windows 7, Starter, Home Basic, Home Premium, Professional και με το Service Pack 1 θα αρχίσουν να εμφανίζουν την ειδοποίηση.

Τα καλά νέα είναι ότι οι χρήστες θα μπορούν να κλείσουν το μήνυμα και ότι η Microsoft θα δίνει επιλογές για την εμφάνισή του αργότερα ή την μη εμφάνισή του ξανά. Θα υπάρχει και ένας σύνδεσμος “μάθετε περισσότερα” για όσους θέλουν να διαβάσουν περισσότερες πληροφορίες με τις επιλογές ς και αναβάθμισης των Windows 7.

“Από τις 15 Ιανουαρίου του 2020 θα εμφανίζεται μια ειδοποίηση πλήρους οθόνης που περιγράφει τον κίνδυνο από την συνέχιση της χρήσης του Windows 7 Service Pack 1 μετά την ολοκλήρωση της υποστήριξης στις 14 Ιανουαρίου του 2020. Η ειδοποίηση θα παραμένει στην οθόνη μέχρι να την κλείσετε” αναφέρει η Microsoft.

Επιπλέον, η αναφέρει ότι η ειδοποίηση δεν θα εμφανίζεται σε υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι κάτω από ένα domain ή σε μηχανήματα που λειτουργούν σαν kiosks.

Τα Windows 7 είναι σήμερα η δεύτερη πιο χρησιμοποιούμενη έκδοση των Windows με μερίδιο αγοράς που καταλαμβάνει περίπου ένα 25%. Αυτό σημαίνει ότι 1 στους 4 υπολογιστές που λειτουργούν με Windows τρέχουν με Windοws 7, σχεδόν ένα μήνα πριν από το τέλος της υποστήριξης.

Όσοι από εσάς σκέφτονται να αναβαθμίσουν σε Windows 10 μπορείτε να αποκτήσετε πολύ φθηνές άδειες χρήσης από τα παρακάτω links (οι τιμές μπορεί να έχουν αλλάξει) :

Microsoft Windows 10 Home (OEM/Retail) 4.36€
Microsoft Windows 10 Professional (OEM/Retail) 4.92€
Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 24.49€

Αν δεν έχετε κάποιο νόμιμο εγκατάστασης των Windows 7, μπορείτε να το αποκτήσετε από το παρακάτω link (προτιμήστε τις retail εκδόσεις και όχι τις OEM, για να μπορείτε να αναβαθμίσετε σε Windows 10)

Microsoft Windοws 7 Professional (OEM/Retail) 4.19€

____________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).