Χρησιμοποιήστε 3 SIM cards στο iPhone 6Πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι το νέο iPhone 6 που αγοράσατε μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι και 3 κάρτες SIM ανεξαρτήτου μεγέθους; Δεν είναι πλάκα, ούτε σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Για να το επιτύχετε δεν απαιτείται jailbreak της συσκευής, αλλά ένα μικρό πρόσθετο της SIMore.SIMore X-Triple 6 iPhone 6

Το SIMore X-Triple 6, είναι μια dual SIM συσκευή που θα σας επιτρέψει να έχετε 3 κάρτες SIM (1x nano SIM, 1x micro SIM και 1x μίνι κάρτας SIM) στο smartphone σας.

Ο υποδοχέας του τηλεφώνου σας μαζί με την υπάρχουσα κάρτα SIM μπορεί να λάβει και την “ουρά” του προσαρμογέα SIMore X-Triple 6 (ναι το καλώδιο κορδέλα είναι αρκετά λεπτό για να χωρέσει ανάμεσα στην υπάρχουσα SIM και το σώμα του iPhone 6). Η συνέχεια είναι εύκολη, απλά τοποθετείτε τις κάρτες SIM που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στον προσαρμογέα.

Τώρα δεν θέλετε να έχετε μια κορδέλα να κρέμεται από τη συσκευή σας, η εταιρεία ανάπτυξης του SIMore X-Triple 6 κατασκεύασε και μια θήκη, η οποία κρατά τα πάντα τακτοποιημένα. Η θήκη παρέχει χώρο για τις πρόσθετες κάρτες SIM και υπάρχει και μια υποδοχή για την καρφίτσα εξαγωγής του SIM adapter.

Αφού εγκαταστήσετε τις κάρτες σας, μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε από το iOS πηγαίνοντας στο Ρυθμίσεις> Τηλέφωνο> Εφαρμογές SIM.

Το πακέτο, περιλαμβάνει τον προσαρμογέα και μια θήκη για το iPhone σας 6, και κοστίζει 49.90 ευρώ. Εάν έχετε iPhone 6 Plus μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κιτ, αλλά θα πρέπει να βρείτε μια θήκη από καουτσούκ που θα σκεπάζει τον προσαρμογέα.

Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες εκδόσεις και για άλλες δημοφιλείς συσκευές, όπως το Samsung Galaxy S5 και S6.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news