42 : η διεύθυνση του σύμπαντος μας

Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του '21. Με μια νέα δημοσίευση με τίτλο Measurement Quantization επιβεβαιώνεται ότι το #42 είναι η του σύμπαντος μας, ένα γνώρισμα της ς μας που τελικά απαντά στην ερώτηση για τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα – από την άποψη ενός φυσικού.

universe

Είναι σημαντικό ότι η νέα δημοσίευση περιέχεται στο International Journal of Geometric Methods in Modern Physics – ένα κορυφαίο περιοδικό που έχει ευρετηριαστεί στο Astronomical Data System (ADS) της NASA, μετά από αξιολόγηση του arXiv.org.

Με λίγο περισσότερες από 500 εξισώσεις, η μελέτη επιλύει μια περιεκτική φυσική περιγραφή της σκοτεινής ενέργειας, της σκοτεινής ύλης, της διακριτής βαρύτητας και της ενοποίησης.

Επιλύοντας πάνω από 30 εκκρεμή στη σύγχρονη φυσική, η μελέτη αντλεί τις φυσικές σταθερές από τις πρώτες αρχές, καταδεικνύει τη φυσική σημασία των μονάδων του Planck, επιλύει διακριτές εκδόσεις των SR και GR, εξάγει την αρχή της ισοδυναμίας, παρουσιάζει μια περιγραφή χωρίς παραμέτρους των πρώιμων γεγονότων του σύμπαντος, ανακαλύπτει μια νέα μορφή συστολής μήκους που δεν σχετίζεται με τη σχετικότητα του Αϊνστάιν και προσδιορίζει τη διακριτή κατάσταση του σύμπαντός μας στον αριθμό 42.

Το σαράντα δύο είναι αυτό που ορίζει το σύμπαν μας από οποιαδήποτε άλλη εκδοχή του σύμπαντος.

Καθορίζει επίσης τον ρυθμό διαστολής και το τροχιακό της θεμελιώδους κατάστασης ενός ατόμου, μειώνοντας έτσι τον αριθμό των σταθερών συμπάντων όπως τα καταλαβαίνουμε σε λίγα μόνο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best stories straight into your inbox!
διεύθυνση του σύμπαντος

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).