Σπάσιμο της κρυπτογράφησης των 4K Blu-Ray DVD;

Κάποιος μπορεί να έχει σπάσει μια μορφή κρυπτογράφησης των DVD που μέχρι σήμερα όλοι πίστευαν ότι είναι άσπαστη. Αυτό ενδεχομένως, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι σύντομα θα είναι δυνατή η λήψη ταινιών 4K Blu-Ray μέσω του bittorrent.

Σύμφωνα με το TorrentFreak, ένα υποτιθέμενο σπασμένο αντίγραφο του The Smurfs 2, εμφανίστηκε στην κοινότητα HD Bit Torrent UltraHDClub. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.DVD

Οι ταινίες 4K Blu-Ray σε DVD προστατεύονται με Advanced Content Content System (AACS) 2.0, μια κρυπτογράφηση που δεν έχει σπάσει ακόμη. Και λέμε ότι δεν έχει σπάσει ακόμα, αλλά δεν ισχύει και τόσο, αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι σήμερα όποιος ήθελε να διανείμει ένα Blu-Ray 4K το αντέγραφε μέσω της οθόνης, με αποτέλεσμα την απώλεια ποιότητας.

Να πούμε ότι αν έχει βρεθεί πραγματικά μια μέθοδος σπασίματος της προστασίας των 4K Blu-Ray DVD, θα προκαλούσε πολύ μεγάλο πρόβλημα στους διανομείς ταινιών που χρησιμοποιούν την κρυπτογράφηση AACS. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της AACS, την κρυπτογράφηση χρησιμοποιούν η Disney, η Sony, και η Warner Bros.

  Μόλις κυκλοφόρησαν Debian 8.4 Jessie και Debian 7.10 Wheezy

Εάν είναι αλήθεια, ίσως σύντομα θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση σε πειρατικό περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας αν και το μέγεθος των αρχείων θα είναι τεράστιο (ο δίσκος Smurfs 2 είναι 53 GB).

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

12  +    =  19

Previous Story

Facebook 2 δισ. ενεργοί χρήστες και 8 δισ $ κέρδη το πρώτο τρίμηνο

Next Story

Windows 10 Creators Update ISO χωρίς τηλεμετρία & bloatware