Σπάσιμο της κρυπτογράφησης των 4K Blu-Ray DVD;

Κάποιος μπορεί να έχει σπάσει μια μορφή κρυπτογράφησης των DVD που μέχρι σήμερα όλοι πίστευαν ότι είναι άσπαστη. Αυτό ενδεχομένως, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι σύντομα θα είναι δυνατή η λήψη ταινιών 4K Blu-Ray μέσω του bittorrent.

Σύμφωνα με το TorrentFreak, ένα υποτιθέμενο σπασμένο αντίγραφο του The Smurfs 2, εμφανίστηκε στην κοινότητα HD Bit Torrent UltraHDClub. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.DVD

Οι ταινίες 4K Blu-Ray σε DVD προστατεύονται με Advanced Content Content System (AACS) 2.0, μια κρυπτογράφηση που δεν έχει σπάσει ακόμη. Και λέμε ότι δεν έχει σπάσει ακόμα, αλλά δεν ισχύει και τόσο, αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι σήμερα όποιος ήθελε να διανείμει ένα Blu-Ray 4K το αντέγραφε μέσω της οθόνης, με αποτέλεσμα την απώλεια ποιότητας.

Να πούμε ότι αν έχει βρεθεί πραγματικά μια μέθοδος σπασίματος της προστασίας των 4K Blu-Ray DVD, θα προκαλούσε πολύ μεγάλο πρόβλημα στους διανομείς ταινιών που χρησιμοποιούν την κρυπτογράφηση AACS. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της AACS, την κρυπτογράφηση χρησιμοποιούν η Disney, η Sony, και η Warner Bros.

Εάν είναι αλήθεια, ίσως σύντομα θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση σε πειρατικό περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας αν και το μέγεθος των αρχείων θα είναι τεράστιο (ο δίσκος Smurfs 2 είναι 53 GB).

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.098 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).