Σπάσιμο της κρυπτογράφησης των 4K Blu-Ray DVD;

Κάποιος μπορεί να έχει σπάσει μια μορφή ς των που μέχρι σήμερα όλοι πίστευαν ότι είναι άσπαστη. Αυτό ενδεχομένως, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι σύντομα θα είναι δυνατή η λήψη ταινιών 4K Blu-Ray μέσω του bittorrent.

Σύμφωνα με το TorrentFreak, ένα υποτιθέμενο σπασμένο αντίγραφο του The Smurfs 2, εμφανίστηκε στην κοινότητα HD Bit Torrent UltraHDClub. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.DVD

Οι ταινίες 4K Blu-Ray σε DVD προστατεύονται με Content (AACS) 2.0, μια κρυπτογράφηση που δεν έχει σπάσει ακόμη. Και λέμε ότι δεν έχει σπάσει ακόμα, αλλά δεν ισχύει και τόσο, αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι σήμερα όποιος ήθελε να διανείμει ένα Blu-Ray 4K το αντέγραφε μέσω της οθόνης, με αποτέλεσμα την απώλεια ποιότητας.

Να πούμε ότι αν έχει βρεθεί πραγματικά μια μέθοδος σπασίματος της προστασίας των 4K Blu-Ray DVD, θα προκαλούσε πολύ μεγάλο πρόβλημα στους διανομείς ταινιών που χρησιμοποιούν την κρυπτογράφηση AACS. Σύμφωνα με την της AACS, την κρυπτογράφηση χρησιμοποιούν η Disney, η Sony, και η Warner Bros.

  VLC for Android 3.5.0

Εάν είναι αλήθεια, ίσως σύντομα θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση σε πειρατικό περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας αν και το μέγεθος των θα είναι τεράστιο (ο δίσκος Smurfs 2 είναι 53 GB).

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


42  +    =  51