ote

ΟΤΕ Σε προσέχει αφού τους παρατήσεις

Είμαι ένας από τους χιλιάδες Έλληνες που χρησιμοποιούν το ενσύρματο δίκτυο του ΟΤΕ, για να έχω internet, καθώς για τις κλήσεις μου, χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον κινητή τηλεφωνία. Αρκετά χρόνια είχα στα 24ΜΒ (ξέρετε αυτή που έχει μόνο το όνομα, εκτός αν έχεις προνοήσει να έχεις σπίτι δίπλα στο Καφάου, από τα αρχικά γερμανικά γράμματα του δια-κλαδωτή καλωδίων Kabelverzweiger).

ote

Την σύνδεση την είχα από τότε που κυκλοφόρησε στην Ελληνική αγορά (με αρκετά τσουχτερή τιμή) μέχρι και πριν από 2 χρόνια, που αναγκάστηκα λόγω περικοπών να πάρω την ανυπόφορη 2ΜΒ για 26 ευρώ το μήνα.

Επί δύο χρόνια κατέβαζα με υπομονή και πείσμα, μέχρι που πρόσφατα πέρασα από ένα κατάστημα κινητής και πάνω στη συζήτηση, ακούω για σταθερή σύνδεση internet στα 24MB με 14 ευρώ το μήνα. Παράγγειλα αμέσως μια, προσκομίζοντας τα χαρτιά που χρειαζόταν.

Την επόμενη μέρα δέχτηκα τηλέφωνο από τον ΟΤΕ.

Καλησπέρα, σας καλούμε από τον ΟΤΕ και είμαι η …… , δεν θα γράψω το διάλογο, αλλά θα μείνω στα βασικά .

Η κλήση έγινε για να μου κάνουν προσφορά, καθώς είδαν ότι με χάνουν από πελάτη. Οι ερωτήσεις μου ήταν: γιατί μου κάνετε την προσφορά τώρα; Γιατί δεν με καλείτε τόσο καιρό να μου προσφέρετε κάτι καλύτερο;, γιατί δεν προσέχετε τους πελάτες σας, όταν τους έχετε; Βέβαια απαντήσεις δεν υπήρχαν παρά μόνο δια της διπλωματικής οδού. Στην τελευταία ερώτηση όμως είχα μια απάντηση που με εξόργισε. Πώς εξηγείται ότι ο μοναδικός πάροχος ενσύρματων δικτύων στην Ελλάδα, είναι ακριβότερος από όλες τις τηλεφωνικές που δίνει γραμμές;

“Είναι ο ανταγωνισμός κύριε” απαντάει, “αν πουλήσουμε εμείς φθηνά τι θα κερδίσουν οι ;” Η τελευταία μου ερώτηση ήταν: και ο πελάτης; δεν πήρα απάντηση. Την έδωσα εγώ. Τότε ο πελάτης κυρία μου θα πάει από εκεί που πήγα και ‘γω. Ας όψεται η  ΕΕΤΤ.

Τα των εταιρειών είναι γνωστά και καθόλου ξένα στο αγοραστικό κοινό. Όταν όμως συμβαίνει μια συζήτηση όπως την παραπάνω σου υπενθυμίζει τι παιχνίδια παίζονται στη πλάτη σου. Το αγοραστικό κοινό που στηρίζει εταιρείες σαν τον ΟΤΕ, είναι λιγότερο σημαντικό, από τον ανταγωνισμό με τις άλλες εταιρείες.  Ας μην ασχοληθούμε με τις γραμμές που σέρνονται ή την τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη, γιατί μπορεί κάποιος να έχει πίεση.

Ενώ ήδη έχει κάνει την εμφάνιση του το VDSL, μερικοί επιμένουν να πουλάνε το internet σαν είδος πολυτελείας….

Γιώργος iGuRu.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

2 Comments

Leave a Reply
  1. ακριβώς petros12, ο πελάτης πληρώνει για να έχει υπηρεσίες και δεν έχει. Αν τις έχει είναι πανάκριβες, και χωρίς συνεπή τεχνική υποστήριξη.

  2. ο οτε είχε καταφέρει παλαιότερα ως κρατικός και με μονοπώλιο να είχε φτιάξει όνομα. αφού πουλήθηκε στους Γερμανούς εγκαταλείφθηκε, ούτε εκσυγχρονισμός υπάρχει ούτε ανταγωνισμός ούτε ενδιαφέρον προς τους πελάτες παρά μόνο συρρίκνωση, παλαίωση και δώρα απο το κράτος για

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).