Ήρθαν για πρώτα διαφημιστικά βίντεο για το νέο Redmi Note 7

To Redmi Note 7 της εταιρείας Xiaomi αφού έκανε το ντεμπούτο του στην Κίνα, η εταιρεία έφτιαξε δύο νέα διαφημιστικά βίντεο που τονίζουν την αντοχή του κινητού.

Στο πρώτο βίντεο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Redmi κος Lu Weibing, βάζει το τηλέφωνο μέσα σε ένα μεταλλικό κάδο απορριμάτων και το κλωτσάει να κατρακυλήσει από μία σκάλα με 18 σκαλοπάτια. Το τηλέφωνο κατά την διάρκεια του πειράματος ήταν σε πλήρη λειτουργία και φυσικά μετά το τέλος της δοκιμής μας δείχνει γεμάτος υπερηφάνεια ότι δεν έπαθε τίποτα και ότι ακόμα δουλεύει κανονικά.

Θεωρητικά το τηλέφωνο κατρακύλησε από ύψος 18 σκαλοπάτια Χ 18 εκατοστά κάθε σκαλοπάτι = 3,25 μέτρα

Το επόμενο βίντεο μας υποδεικνύει την ανθεκτικότητα του Redmi Note 7, αφού παίρνουν δύο τηλέφωνα και σε κάθε ένα κολλάνε με μονωτική ταινία από δύο ροδάκια. Το αποτέλεσμα είναι ότι κάνουν τα κινητά τηλέφωνα κάτι σαν πατίνια και δοκιμάζουν να τσουλήσουν στο δρόμο με αυτά.

https://www.youtube.com/watch?v=e2CJyLHC3Xs

Αν και τελικά η μία ρόδα δε άντεξε και ξεκόλλησε τα κινητά τηλέφωνα χαίρουν άκρας υγείας.

  Τρέξτε εντολές του Command Prompt από μια συντόμευση των Windows

Δεν είναι τα μοναδικά βίντεο με τα οποία η κατασκευάστρια εταιρεία προσπαθεί να προωθήσει το νέο τηλέφωνο. Έχουν προηγουμένως εκδοθεί και άλλα που ως επί το πλείστον τονίζουν την μηχανική αντοχή του τηλεφώνου. Λογικά περιμένουμε να δούμε περισσότερα, καθώς είναι το πρώτο τηλέφωνο που έρχεται με το σήμα Redmi και όχι με το σήμα Xiaomi.

Αν και στη Κίνα κοστίζει 130 ευρώ, στην Ελλάδα τελικά αναμένεται να έρθει γύρω στα 180-200 ευρώ, λόγω δασμών, global χαρακτηριστικών και λόγω πολιτικής της Xiaomi.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  26  =  32

Previous Story

Robot ταξιδεύει σε σωματικά υγρά για χορήγηση φαρμάκων

Next Story

ClickToPray : Εφαρμογή του Βατικανού για διαδικτυακή προσευχή