Άνδρας κατάπιε ένα AirPod το οποίο δεν σταμάτησε να λειτουργεί


Ο κ. Μπράντφορντ Γκάουτιερ κατάφερε να καταπιεί στον ύπνο του ένα AirPod, το οποίο όμως μετά την αποβολή του από το σώμα του συνέχισε να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα.

airpods

Ο Μπράντφορντ Γκάουτιερ (Bradford Gauthier) διηγήθηκε την εμπειρία του σε μια συνέντευξη στο The Guardian. Προφανώς, το AirPod έπεσε στο μαξιλάρι του ενώ ήταν στο κρεβάτι του και παρακολουθούσε νυσταγμένα μια ταινία και κατά κάποιο περίεργο τρόπο κατέληξε στο λαιμό του.

Το επόμενο πρωί κατάλαβε ότι είχε χάσει το AirPod και δεν μπορούσε να το βρει μέσω της λειτουργίας “εύρεση του Airpod” καθώς είχε αδειάσει η μπαταρία του. Επίσης κατάλαβε ότι είχε πρόβλημα να πιεί νερό γιατί κάτι του “είχε κάτσει” στον οισοφάγο, αλλά δεν έκανε τη σύνδεση, μέχρι που ο γιος του αστειευόμενος του είπε: «μήπως το κατάπιες στον ύπνο σου;»

Απευθύνθηκε σε γιατρό όπου αυτός του έβγαλε μία ακτινογραφία και βρήκε το χαμένο AirPod να έχει σκαλώσει στον οισοφάγο του. Ο γιατρός δεν ήθελε να το αφήσει να πάρει την φυσική οδό εξόδου μέσω του πεπτικού συστήματος, καθώς φοβόταν ότι μπορεί στην διαδρομή να κολλήσει στο έντερο ή να σπάσει. Το αφαίρεσε με μία μακριά λαβίδα που την εισχώρησε από το στόμα και έτσι ο Γκάουτιερ απέφυγε τα χειρότερα.

Αφού έφτασε στο σπίτι, ο Γκάουτιερ διαπίστωσε ότι το AirPod λειτούργησε τέλεια, αν και το μικρόφωνό του είναι ελαφρώς λιγότερο αποτελεσματικό από ότι πριν από το περιστατικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα AirPod επέζησε στο σώμα του κατόχου του. Το 2019, ένας άντρας στην Ταϊβάν προσπάθησε να εντοπίσει το AirPod του με τη λειτουργία Find My Airpod στο iPhone του και κυνηγώντας τον ήχο του AirPod γύρω από το δωμάτιό του. Τελικά, κατάλαβε ότι το AirPod χτυπούσε μέσα στο στομάχι του.

 


 

Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news