Μόλις κυκλοφόρησε: Android N Developer Preview 2

Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς για πολλούς χρήστες κινητών τηλεφώνων είναι και η ανακοίνωση του N, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Η Google σαν πρώτη κίνηση διέθεσε το Android N , πριν από λίγο καιρό.Android N Developer Preview

Σήμερα, η Google έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα που φέρνει ακόμα πιο κοντά την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του Android N. Η δεύτερη προεπισκόπηση του νέου λειτουργικού για τους προγραμματιστές είναι διαθέσιμη για λήψη.

Σύμφωνα με την Google, το Android N Developer Preview 2 φέρνει αρκετά σημαντικά νέα χαρακτηριστικά που αποσκοπούν στους τακτικούς χρήστες αλλά και στους προγραμματιστές.

Όσοι λοιπόν διαθέτουν μία από τις συμβατές συσκευές Nexus για το Android N Preview Developer μπορούν να δοκιμάσουν το νέο λειτουργικό. Η Google σε αυτή την έκδοση πρόσθεσε το Vulkan, το νέο 3D rendering API.

Με το Vulkan θα παρατηρήσετε μείωση στη χρήση της CPU και η Google υπόσχεται πολύ εντυπωσιακά benchmarks.

Επιπλέον, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το Android Ν Developer Preview 2 φέρνει συντομεύσεις launcher, έτσι ώστε οι εφαρμογές να μπορούν πλέον να καθορίζουν ποιες συντομεύσεις επιθυμούν οι χρήστες να τρέχουν στο launcher κάτι που θα βοηθήσει στην γρηγορότερη εκτέλεση ενεργειών.

  Ανακτήστε τις διαγραμμένες φωτογραφίες σας σε κινητό Android

Η νέα έκδοση λανσάρει επίσης και τα νέα ενημερωμένα Emoji Unicode 9. Ο νέος σχεδιασμός των emoji της έκδοσης κινείται πιο κοντά σε ένα  πιο “ανθρώπινο σχεδιασμό.”

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι αλλαγές στο API που συμπεριλαμβάνονται στην ενημερωμένη έκδοση, καθώς η Google συνεχίζει προσθέτει και να τελειοποιεί μεγάλες δυνατότητες, όπως την υποστήριξη για multi-windows, ειδοποιήσεις, και άλλα.

Λεπτομέρειες και σύνδεσμοι λήψης στο παρακάτω

 

://android-developers..gr/2016/04/android-n-developer-preview-2-out-today.

 

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


69  +    =  74