Ζώα εναντίον Internet

και ζώα, μια διαφορετική προσέγγιση για τον θαυμαστό κόσμο των ζώων. Τα ζώα μας έχουν ξεγελάσει. Εδώ και χιλιάδες χρόνια ζούμε μαζί τους, έχοντας την εντύπωση ότι τα ζώα είναι πολύ χαριτωμένα. Από τη μια είναι αλήθεια, ρίξτε μια ματιά σε μικρά χαριτωμένα κουτάβια. Και ενώ είμαστε απασχολημένοι βλέποντας βίντεο με χαριτωμένα ζωάκια, ξέρετε τώρα, σκυλάκια, γατάκια, μαϊμουδάκια, στο YouTube, κάποιοι άλλοι υποφέρουν αφού τα ίδια ζώα συνωμοτούν για να καταστρέψουν Internet μας.

Αυτή την εβδομάδα, το Reuters ανέφερε ότι οι τεχνικοί της Ινδίας αγωνίζονται να επαναφέρουν το Internet στις επαρχίες της χώρας επειδή οι πίθηκοι ροκάνισαν τα καλώδια οπτικών ινών που περνάνε κατά μήκους του Γάγγη. Ακούγεται σαν χάος. Τα συνεργεία κατασκευής έπρεπε να αντικαταστήσουν τα καλώδια στην ιερή πόλη του Βαρανάσι μόλις δύο μήνες μετά την τους επειδή η δημιουργία ενός υπόγειου συστήματος είναι αδύνατη λόγω του μεγάλου πληθυσμού της πόλης. Οι πίθηκοι μακάκοι ήταν δίπλα και θαύμαζαν την εξαίρετη δουλειά των συνεργείων χαμογελώντας αδιόρατα…Macaca internet

“Οι πίθηκοι, κατέστρεψαν όλα τα καλώδια,¨δήλωσε ο τεχνικός επικοινωνιών A.P. Srivastava στο Reuters. Και όπως φαίνεται αυτό θα συνεχίσει.

Όμως δεν είναι μόνο οι πίθηκοι. Το περασμένο καλοκαίρι, ο product manager της Google Dan Belcher ανέφερε σε μια εκδήλωση ότι όλα τα υποβρύχια καλώδια οπτικών ινών της εταιρίας προστατεύονται από Kevlar. Γιατί; Οι επιθέσεις από τους καρχαρίες.

Σε μια πρόσφατη έκθεση, η Διεθνής Επιτροπή Προστασίας Καλωδίων ανέφερε ότι οι καρχαρίες έλκονται από τα ηλεκτρο-μαγνητικά πεδία και έτσι αρχίζουν να ροκανίζουν τα καλώδια του Internet.

Ας δούμε όμως άλλο ένα χαριτωμένο ζωάκι. Το 2011, Level 3 , η οποία λειτουργεί ένα δίκτυο οπτικών ινών 84.000 μιλίων στις ΗΠΑ, ανέφερε ότι οι σκίουροι ήταν η αιτία του 17% των ζημιών που γίνονται στα καλώδια της. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Έχετε δει ποτέ ένα σκίουρο δεν μασάει κάτι;

Δημοσίευση / Φωτογραφία The Verge.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).