Η Apple δίνει δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και ήχου για 90 ημέρες

Η Apple δίνει δωρεάν το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο Final Cut Pro X και ήχου Logic Pro X για 90 ημέρες, λόγω του κορονοϊού.

Apple

Η Apple δίνει στους χρήστες που έχουν κολλήσει στο σπίτι τους, την ευκαιρία να δοκιμάσουν δύο από τις επαγγελματικές δημιουργικές εφαρμογές τους χωρίς κόστος. Όσοι διαθέτουν ένα Mac μπορούν να δοκιμάσουν το Final Cut pro X για μία δωρεάν δοκιμαστική περίοδο από 90 ημερών. Η συνήθης δοκιμαστική περίοδο είναι 30 ημέρες αλλά λόγω κορονοϊού η Apple την αύξησε σε 90 ημέρες, ήτοι 3 μήνες.

Φυσικά μετά την δοκιμαστική περίοδο οι χρήστες θα πρέπει να πληρώσουν 300 δολάρια για μια άδεια, αλλά θα έχουν τουλάχιστον τρεις μήνες για να παίξουν με την εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο και να αποφασίσουν αν αξίζει την τιμή.

Εκείνοι που θέλουν να επωφεληθούν από την προσφορά μπορούν να κατεβάσουν το πρόγραμμα από την ιστοσελίδα της Apple . Και ακόμη και εκείνοι που βρίσκονται στη μέση μίας δοκιμαστικής περιόδου των 30 ημερών, μπορούν να πάρουν τη νέα έκδοση και να τη χρησιμοποιήσουν δωρεάν για άλλες 90 ημέρες.

  14 συσκευές της Apple παρουσιάζουν ένα έξυπνο βίντεο

Σύμφωνα με το 9to5Mac, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Logic Pro X, για πρώτη φορά. Το επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας ήχου κοστίζει 200 ​​δολάρια, αλλά η Apple παρέχει στους χρήστες αρκετό χρόνο (90 ημέρες) για να το δοκιμάσουν χωρίς κόστος. Δεν είναι σαφές πότε θα είναι διαθέσιμη η δωρεάν έκδοση, αλλά είναι βέβαιο ότι θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


7  +  1  =