Η Apple περιμένει την οριστική απόφαση για το Fortnite

Η Apple συμφώνησε να χαλαρώσει τους περιορισμούς του App Store για τους προγραμματιστές της την Πέμπτη. Oι κατασκευαστές του iPhone περιμένουν την απόφαση του ίδιου δικαστή σε μια άλλη διαμάχη του App Store που κατατέθηκε από τους προγραμματιστές του Fortnite.

Επομένως, επιτεύχθηκε μια προσωρινή συμφωνία σε μια ομαδική δράση.

fortnite apple featured

Αυτή η συμφωνία περιλαμβάνει αλλαγές στον τρόπο που θα επικοινωνούν όλοι οι προγραμματιστές με τους πελάτες τους. Είναι ένα θέμα που τόνισε ο ίδιος ο δικαστής της υπόθεσης.

Ωστόσο, η Apple έχει διατηρήσει τις περισσότερες επιχειρηματικές πρακτικές του App Store που αμφισβητούνται από το δικαστήριο και τη νομοθεσία.

Μια μικρή ομάδα προγραμματιστών κατέθεσε το 2019 μια αγωγή, υποστηρίζοντας ότι η Apple παραβίασε τους αντιμονοπωλιακούς νόμους, συμπεριλαμβανομένων των χρεώσεων έως και 30%.

Η εταιρεία με έδρα το Κουπερτίνο της Καλιφόρνια κατάφερε να επιτύχει ένα διακανονισμό που στοχεύει τους Αμερικανούς προγραμματιστές, κερδίζοντας έτσι το λιγότερο 1 εκατομμύριο δολάρια ετησίως. Έτσι οι προγραμματιστές διαμαρτύρονται για το ότι οι αμοιβές της Apple είναι πολύ υψηλές.

  Μια συνέντευξη του συνιδρυτή της Apple Steve Wozniak που πρέπει να διαβάσετε

Η Apple περιμένει μια πολύ πιο μεγάλη αντιμονοπωλιακή απόφαση στην αγωγή που κατέθεσε η δημιουργός εταιρεία του Fortnite, η Epic Games. Ο διακανονισμός που προτάθηκε την Πέμπτη απαιτεί την έγκριση του δικαστή Yvonne Gonzalez Rogers του Ομοσπονδιακού Επαρχιακού Δικαστηρίου στη Βόρεια Περιφέρεια της Καλιφόρνια, o οποίος αναμένεται να λάβει και την απόφαση στην υπόθεση της Epic.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας της Πέμπτης, η Apple ανέφερε ότι θα κάνει αλλαγές στο App Store. Αυτό περιλαμβάνει την παράταση των συναλλαγών του περασμένου έτους για τρία χρόνια και τη μείωση των τελών για τους μικρούς προγραμματιστές στο 15%.

Οι προγραμματιστές έχουν καταφέρει από καιρό να χρηματοδοτούνται με άλλες μορφές πληρωμής εκτός των εφαρμογών τους, για να αποφύγουν τις χρεώσεις της Apple. Ορισμένες εφαρμογές, όπως η Netflix, αποφεύγουν το σύστημα πληρωμών εντός της εφαρμογής της εταιρείας που κυκλοφορεί στο App Store.

Η Apple από την άλλη σχεδιάζει επίσης να δημιουργήσει ένα ταμείο υποστήριξης 100 εκατομμυρίων δολαρίων για τους μικρούς προγραμματιστές.

  Apple αποθηκεύει τα φωνητικά δεδομένα των χρηστών της για δύο χρόνια

Φυσικά αναμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Fortnite,apple,iguru,iguru.gr

Written by Anastasis Vasileiadis

Οι μεταφράσεις είναι σαν τις γυναίκες. Όταν είναι ωραίες δεν είναι πιστές και όταν είναι πιστές δεν είναι ωραίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  13  =  15