Δείτε ζωντανά δύο ληστείες σε Apple Store


Επειδή η ασφάλεια δεν πρέπει να υπάρχει μόνο διαδικτυακά, η Apple μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσει τις πρακτικές ασφαλείας των Apple Stores, καθώς οι κλέφτες των iPhone φαίνεται να έχουν αποθρασυνθεί. Εντελώς όμως..

Το Αστυνομικό Τμήμα του San Francisco διέθεσε υλικό από δύο πρόσφατες ληστείες σε κατάστημα της Apple (Apple Store) στο Bay Area. Οι ληστείες πραγματοποιήθηκαν στις 25 Νοεμβρίου και στις 29 Νοεμβρίου στην περιοχή του Chestnut Street στο San Francisco.Apple Store

Το πρώτο βίντεο δείχνει τρεις δράστες που εισβάλουν στο Apple Store και με γρήγορες κινήσεις (σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα) αδειάζουν τα μπροστινά ράφια. Ομοίως, στο δεύτερο clip εμφανίζονται τέσσερις δράστες να αρπάζουν ότι μπορούν σε πανομοιότυπους ρυθμούς.

Και στις δύο περιπτώσεις, το προσωπικό και οι πελάτες τρόμαξαν και απλά παρακολουθούσαν τους δράστες να μαζεύουν συσκευές από τα ράφια.

Η αστυνομία ελπίζει ότι με η κυκλοφορία του βίντεο θα οδηγήσει στη σύλληψη των δραστών, που μέχρι σήμερα παραμένουν ασύλληπτοι.

Να αναφέρουμε ότι αυτού του είδους οι ληστείες είναι συχνό φαινόμενο στη Νέα Υόρκη. Τον Ιούλιο το Αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι ληστές ντυμένοι σαν υπάλληλοι της Apple αφαίρεσαν iPhones από τα καταστήματά της. Τον Οκτώβριο, κλέφτες αφαίρεσαν smartphones αξίας 13.000 δολαρίων από άλλο κατάστημα της Apple στη Μασαχουσέτη.

Δείτε το βίντεο

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=3_tYNRqNxFI


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news