Νέο Google Earth στις 18 Απριλίου

H ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το “νέο Google » σε μια εκδήλωση την επόμενη εβδομάδα. Η απέφυγε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο γεγονός.

Σύμφωνα όμως με τις προσκλήσεις που απέστειλε η Google, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου, τέσσερις ημέρες πριν από την Ημέρα της Γης, η οποία γιορτάζεται σε διεθνές επίπεδο στις 22 του Απρίλη.Google Earth

Η εφαρμογή Google Earth παρέχει στους έναν τρόπο να κινηθούν γύρω από τη γη για να εξερευνήσουν νέες περιοχές, ή να εντοπίσουν αυτές που ήδη γνωρίζουν. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία προώθησε πάρα πολύ την εφαρμογή , με συνεχείς αναβαθμίσεις, παραμελώντας την ανάπτυξη του Google Earth.

Φυσικά με την επερχόμενη εκδήλωση η Google μάλλον ετοιμάζεται να παρουσιάσει νέες αναβαθμισμένες της συσκευής. Δεν θα ανακοίνωνε μια ειδική εκδήλωση για το Google Εarth απλώς για να μας υπενθυμίσει ότι υπάρχει.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε ένα πλήρως ανασχεδιασμένο , ίσως και ταχύτερο. Η νέα εφαρμογή θα μπορούσε να περιέχει πιο ενημερωμένες εικόνες από τους δορυφόρους που εργάζονται για την εταιρεία.

  Το Google Lens θα διαβάζει τα γράμματα των γιατρών

Αναμένουμε την αποκάλυψη λοιπόν…

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).