Η Automattic αγοράζει το BruteProtect και διαθέτει την premium υπηρεσία δωρεάν


Η Automattic αγόρασε το plugin BruteProtect για την προστασία από κακόβουλες επιθέσεις σε ιστοσελίδες με WordPress. Η εταιρεία σχεδιάζει να προσαρμόσει το plugin στην σουίτα Jetpack, που αναπτύσσει η ίδια.

BruteProtect

Το ΒruteProtect θα παραμείνει διαθέσιμο για την ώρα, ενώ η ομάδα ανάπτυξης δουλεύει για την προσαρμογή του στο Jetpack. Η Automattic επίσης θα μετατρέψει την premium υπηρεσία του ΒruteProtect, η οποία αυτή τη στιγμή κοστίζει 5 δολάρια το μήνα, σε ελεύθερη υπηρεσία για όλους τους χρήστες. Όταν η τεχνολογία εφαρμοστεί πλήρως στο Jetpack, η ομάδα του ΒruteProtect θα ενημερώσει τους χρήστες εκ των προτέρων, πριν απενεργοποιήσουν το plugin.

Το ενδιαφέρον είναι ότι, ο ιδρυτής της ΒruteProtect Sam Hotchkiss αποκάλυψε ότι ανέπτυξε την πρώτη έκδοση του εργαλείου σε 18 ώρες το περασμένο έτος όταν παρατήρησε μια σημαντική αύξηση των botnets που χρησιμοποιούσαν επιθέσεις brute force για να εισέλθουν στο διαχειριστικό πάνελ των WordPress sites. Τον περασμένο μήνα, το ΒruteProtect μπλόκαρε 35 εκατομμύρια επιθέσεις.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news