Δύο νέα βραβεία από την AV-Test για τη Bitdefender

Τα νέα βραβεία ανακοινώθηκαν 1η Φεβρουαρίου του 2017 και αφορούν δύο διαφορετικά προϊόντα της Bitdefender. Το γνωστό Ινστιτούτο δοκιμών AV Test διέθεσε το βραβείο “Καλύτερης απόδοσης για το 2016” και το βραβείο “Καλύτερης Εφαρμογής Security για Android για το 2016” για τα δύο αντίστοιχα προϊόντα της Βitdefender.

Για τους εταιρικούς χρήστες το βραβείο το κέρδισε το Βitdefender Endpoint Security, ενώ για το καλύτερο προϊόν ασφαλείας για Android το βραβείο πήγε στο Βitdefender Mobile Security.AV-Test για την Bitdefender

Η εφαρμογή ασφαλείας Βitdefender Mobile Security κατάφερε να επιτύχει τη μέγιστη βαθμολογία με 13 πόντους σε κάθε δοκιμή κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου.

Η εφαρμογή για Android εκτός του πήρε κορυφαία βαθμολογία στην ανίχνευση malware σε πραγματικό χρόνο καθώς και κορυφαία αποτελέσματα στην ανίχνευση malware που ήταν άγνωστα, περιέχει και ένα ευρύ φάσμα από χρήσιμες λειτουργίες, όπως γονικό έλεγχο, και διάφορους μηχανισμούς ασφαλείας σε περίπτωση που η συσκευή χαθεί ή κλαπεί.

Το ΒitDefender Endpoint Security από την άλλη απέδειξε σε όλες τις δοκιμές πιστοποίησης του 2016, ότι μπορεί να προστατέψει κάθε εταιρεία, χρησιμοποιώντας ελάχιστους πόρους συστήματος.

Οι έξι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν εντός του 2016 ολοκληρώθηκαν με θαυμάσια αποτελέσματα στις επιδόσεις και την προστασία που προσφέρει η Βitdefender. Στο πλαίσιο της καθημερινής διαχειριστικής ρουτίνας, τα συστήματα δοκιμών δεν επιβραδύνονταν από το Endpoint Security, και το προϊόν ήταν σε θέση να επιτύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα και στις κατηγορίες δοκιμών απόδοσης και χρηστικότητας.

Έτσι η εταιρεία φαίνεται να ξεκινάει το 2017 με τις καλύτερες συστάσεις και σίγουρα θα έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για αυτό.

________________________________

Πηγές:

https://www.av-test.org/en/award/2016/best-performance-bitdefender/
και
https://www.av-test.org/en/award/2016/best-android-security-bitdefender/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.098 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).