Τα καλύτερα μέρη για να κατεβάσετε HTML Templates για τον ιστότοπό σας

Ψάχνετε για ευχάριστα, όμορφα, δωρεάν και επαγγελματικά HTML Templates για την ιστοσελίδα σας; Σήμερα σας έχουμε μια λίστα με ιστότοπους με πολύ μεγάλη συλλογή.

Dribble
Το Dribble είναι μια δημοφιλής κοινότητα σχεδιαστών που παρουσιάζουν την εργασία τους στο διαδίκτυο. Εκτός από την παρουσίαση της δουλειάς τους σε screenshots , οι σχεδιαστές φορτώνουν επίσης τον HTML / CSS κώδικα των έργων τους για οποιονδήποτε τον θελήσει. Μπορείτε να τα βρείτε κάτω από 2 tags του ιστότοπου, το freebie και το freebies.

Creative Market
Το Creative Market είναι μια αγορά για Templates ιστοσελίδων, θέματα, γραμματοσειρές και άλλα στοιχεία σχεδιασμού. Στην πραγματικότητα είναι επί πληρωμή αλλά αν δηλωθείτε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα σας στέλνουν δωρεάν υλικό σχεδιασμού κάθε εβδομάδα στα εισερχόμενά σας, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας στο Dropbox σας. Και αν και δωρεάν είναι ως επί το πλείστον καλό υλικό.

HTML5 UP
Το HTML5 UP δημιουργήθηκε από τον ίδιο προγραμματιστή που δημιούργησε και το Carrd, έναν από τους πιο χρήσιμους ιστότοπους στο Διαδίκτυο. Το HTML5 UP είναι ένα θησαυροφυλάκιο όμορφων templates που χτίστηκαν χωρίς το βαρύ Bootstrap ή to framework. Όλα είναι διαθέσιμα κάτω από την άδεια Creative Commons, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με οποιονδήποτε τρόπο θέλετε.

  YouTube Music, Music Premium, και Premium: διαφορές και τιμολόγηση

Forest Themes
Το Forest Themes του Envato είναι μια μικρή αγορά για templates, αλλά εάν δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό σε αυτούς, μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα freebies που δημοσιεύονται στην αρχική τους σελίδα, τα οποία και ανανεώνονται κάθε λίγες εβδομάδες. Όλο αυτό το δωρεάν υλικό στην πραγματικότητα πωλείται αλλά οι προγραμματιστές το μοιράζουν δωρεάν μόνο κατά τη διαφημιστική διάρκεια για να κερδίσουν προβολή στην αγορά.

OnePageLove
Το OnePageLove είναι ένας ενδιαφέρων κατάλογος templates μίας σελίδας και έχουν ένα ειδικό τμήμα για HTML πρότυπα που είναι δωρεάν για λήψη.

UpLabs
Το UpLabs είναι μια ακόμα ηλεκτρονική αγορά και κοινότητα όπου οι δημιουργοί μοιράζονται τη δουλειά τους. Η ενότητα “web” προσφέρει μια ποικιλία HTML προτύπων που είναι δωρεάν τόσο για προσωπική όσο και για εμπορική χρήση.

Codrops
To Codrops στεγάζει την πιο δημιουργική συλλογή εργασιών από σχεδιαστές ιστοσελίδων. Κάθε έργο σε αυτόν τον ιστότοπο είναι μοναδικό και ο πηγαίος κώδικας του είναι διαθέσιμος στο Github.

  Hacking as a Service: Πόσο κοστίζει το hacking ενός λογαριασμού;

Freebiesbug
Το Freebiesbug , όπως υποδηλώνει το όνομα, στέλνει freebies (δωρεά καλούδια) στον ιστό, συμπεριλαμβανομένων γραμματοσειρών, σχεδίων PSD, φωτογραφιών και, φυσικά, των HTML Templates. Αναζητήστε την ετικέτα “exclusive” και θα ανακαλύψετε πρότυπα HTML / CSS τα οποία οι σχεδιαστές επέλεξαν να μοιραστούν αποκλειστικά σε αυτόν τον ιστότοπο.

Codepen
Και τελευταίο στη λίστα μας που αξίζει να προσθέσετε στους σελιδοδείκτες σας, είναι το Codepen. Ο Chris Coyier ξεκίνησε το Codepen ως παιχνίδι για όσους γράφουν HTML, CSS και JavaScript, αλλά τελικά εξελίχθηκε σε μια τεράστια κοινότητα πρωτοπόρων προγραμματιστών που προσφέρουν δημόσια τον κώδικα σε όποιον θέλει, και μπορείτε να το κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  35  =  45