Παρουσίαση Bitdefender Internet Security 2016

Bitdefender Security 2016: Η Bitdefender κατατάσσεται σταθερά νούμερο ένα χάρη στην ικανότητά της να εξελίσσεται ταχύτερα από το κακόβουλο λογισμικό. Οι βραβευμένες τεχνολογίες της εταιρείας χρησιμοποιούν πατενταρισμένους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης για να αποκαλύψουν νέες ή άγνωστες απειλές σε κλάσματα του δευτερολέπτου και με πολύ μεγάλη ακρίβεια.Bitdefender Internet Security 2016

Η Bitdefender προστατεύει την ιδιωτική ζωή των χρηστών, καθώς επίσης και τις συσκευές τους. Οι βραβευμένες τεχνολογίες ασφαλείας προστατεύουν από όλες τις σημερινές απειλές στον κυβερνοχώρο, από τα ενοχλητικά adware μέχρι τα επικίνδυνα malware που εισχωρούν για να κλέψουν δεδομένα, να κατασκοπεύουν τις πληρωμές, ή να κρατούν τα στοιχεία σας για λύτρα.

Ας μιλήσουμε όμως για το Bitdefender Internet Security 2016 που φέρεται να είναι το πιο ισχυρό πρόγραμμα Internet Security που κυκλοφορεί σήμερα.

Βασίζεται σε τεχνολογία που είναι βραβευμένη σαν προιόν της χρονιάς, και χρησιμοποιεί τεχνικές μηχανικής μάθησης για την καταπολέμηση των online απειλών χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση της συσκευής σας.Bitdefender Internet Security 2016

Είναι εξαιρετικά εύκολο στην χρήση του, παίρνει αυτόματα τις γρήγορες αποφάσεις ασφαλείας για σας, και για τα δεδομένα σας, διασφαλίζει τις online συναλλαγές σας και προστατεύει την ιδιωτική σας ζωή.

Σας προσφέρει ένα αμφίδρομο Firewall που αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις προσωπικές σας και προστατεύει διακριτικά τα παιδιά σας στις online δραστηριότητες τους.

  Ο Κώδικας Επικοινωνίας Παιδόφιλων στο Internet

Πλήρης Λίστα Χαρακτηριστικών

Πλήρης Προστασίας Δεδομένων

Οι ισχυρές τεχνολογίες της Bitdefender εξαλείφουν ακόμα και τις πιο επικίνδυνες online απειλές του σήμερα. Η Bitdefender μπλοκάρει τα πάντα, από τους παραδοσιακούς ιούς, , Trojans μέχρι και τα , zero-day exploits, rootkits, και .

Έλεγχος Ενεργών Απειλών

Συμπεριφορικές τεχνολογίες ανίχνευσης που λειτουργούν ως ένα επιπλέον προστατευτικό στρώμα, με τη συνεχή παρακολούθηση των ενεργών προγραμμάτων και επισημαίνοντας ύποπτες δραστηριότητες.

Προστασία κατά των Ransomware

Η Bitdefender μπλοκάρει όλα τα ransomware, ακόμη και τα νέα ή άγνωστα, από το να κρυπτογραφήσουν και να απαιτήσουν λύτρα για τα προσωπικά σας αρχεία. Μπορείτε να επιλέξετε ποιες περιοχές θέλετε να προστατεύσετε.

Bitdefender Photon™

Καινοτόμα, αποκλειστική τεχνολογία που βελτιώνει ορατά την ταχύτητα και τις επιδόσεις μέσα σε λίγες ώρες με σταδιακή προσαρμογή σε κάθε υπολογιστή.

Ενσωμάτωση Cloud

Το Bitdefender Internet Security 2016 τρέχει κάθε δυνατή σάρωση στο Cloud, άρα δεν επιβαρύνει καθόλου την απόδοση της συσκευής σας. Μόνο η υπογραφή των δεδομένων σαρώνεται, και δεν γίνεται ποτέ upload ή αποθήκευση των αρχείων σας.

  Τι έφεραν τα Windows 8.1;

Επιλογές: Παιχνίδι, Ταινία, Εργασία

Το Bitdefender Internet Security 2016 εξασφαλίζει ότι θα επικεντρωθείτε στις δραστηριότητες σας. Ανιχνεύει όταν παίζετε, εργάζεστε ή παρακολουθείτε κάποια ταινία και προσωρινά δεν εμφανίζει αναδυόμενα παράθυρα, προσαρμόζει τις ρυθμίσεις απεικόνισης , και θέτει σε παύση τυχόν περιττά προγράμματα στο παρασκήνιο.

Bitdefender Autopilot™

Παρέχει μια ξέγνοιαστη εμπειρία εκτελώντας αποφάσεις που αφορούν την ασφάλεια χωρίς κάποια παρέμβαση από εσάς. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν πλέον pop-ups, μηνύματα και τίποτα για να ρυθμίσετε.

Γρήγορες και Ασφαλείς πληρωμές

Κάθε φορά που είστε σε μια σελίδα checkout, το Password Manager της Bitdefender θα εισάγει αυτόματα τους κωδικούς σας στα ανάλογα πεδία.

Ανιχνευτής Ενημερώσεων Συστήματος

Με ένα μόνο κλικ, το Vulnerability Scanner προειδοποιεί αυτόματα εάν λείπουν ενημερώσεις ή έχετε παλιό λογισμικό, εάν λείπουν patches, και εάν οι ρυθμίσεις ασφαλείας του συστήματος δεν είναι επαρκείς.

Σημείωση Απορρήτου της εταιρείας
Η Bitdefender δεν ανεβάζει ποτέ ή αποθηκεύει τα αρχεία σας στο Cloud για σάρωση. Χρησιμοποιεί μια αποκλειστική τεχνολογία της που επιτρέπει να σαρώνετε μόνο ένα ίχνος του αρχείου για κακόβουλη συμπεριφορά.

Bitdefender Internet Security 2016

 

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


2  +  3  =