Η BlackBerry εξαγοράζει την εταιρεία ασφαλείας Good Technology

Η απόκτησε την εταιρεία για κινητές συσκευές έναντι του πόσου των σε 425.000.000 δολαρίων. Τη συμφωνία δεν την περίμενε κανείς, καθώς στο παρελθόν είχαν παρατηρηθεί λεκτικές διενέξεις μεταξύ των δύο εταιρειών.
BlackBerry
Η BlackBerry φέρεται να έχει επικεντρωθεί περισσότερο στην της κινητής τηλεφωνίας κάτι που το αποδεικνύει η εξαγορά της Good Technology που δραστηριοποιείται μόνο σε αυτόν τον κλάδο.

“Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην το συνειδητοποιούν, αλλά η ΒlackBerry και η Good Technology έχουν και οι δύο παράδοση στην ασφάλεια της κινητής για περισσότερο από μια δεκαετία,” εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΒlackBerry Marty Beard σε ένα Q&A.

“Η βιομηχανία μας είναι πολύ ανταγωνιστική και εξελίσσεται συνεχώς, έτσι δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι έχουμε λάβει κάποιες επιθετικές θέσεις τα τελευταία έτη. Αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά, θα δείτε ότι μοιραζόμαστε μια κοινή κληρονομιά στον τομέα της ασφάλειας και οι δυνάμεις μας αλληλοσυμπληρώνονται εξαιρετικά καλά.”

Η ΒlackBerry βλέπει το μέλλον σε αυτή η συμφωνία που είναι ένα σαφές σημάδι ότι επενδύει στην ασφάλεια. Η Good Technology υποστηρίζει περισσότερους από 6.000 πελάτες στους οποίους συγκαταλέγονται τράπεζες, αεροδιαστημικές εταιρείες, υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, εταιρίες αμυντικού υλικού, και πολλές άλλες.

  Blender 3.3.0 δωρεάν πρόγραμμα σχεδίασης 3D

Η ΒlackBerry αμέσως μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς της Good Technology, παρατήρησε αύξηση της τιμής των μετοχών της, που έφτασε σχεδόν το 5%.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


6  +  2  =