Πως να βιντεοσκοπήσετε τα άγρια ζώα της πανίδας σας


Φωτογράφος κατάφερε να βιντεοσκοπήσει αμέτρητα άγρια ​​ζώα που ζούνε στην περιοχή του, χρησιμοποιώντας ένα κορμό σαν γέφυρα στο ποτάμι κοντά στο σπίτι του.

ζώα

Πριν από δύο χρόνια, ο φωτογράφος Ρόμπερτ Μπους δημιούργησε ένα πέρασμα στο κοντινό του ποτάμι στην Πενσυλβανία των Ηνωμένων Πολιτειών, τοποθετώντας ένα κορμό δέντρου από την μία όχθη στην άλλη. Στην μία μεριά του κορμού έστησε μια βιντεοκάμερα και μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να καταγράψει αμέτρητα άγρια ζώα που χρησιμοποίησαν αυτή τη γέφυρα.

Ο Μπους συγκέντρωσε όλο αυτό το υλικό και το ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του YouTube Bob’s Pennsylvania Wildlife Camera.

Τα βίντεο δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστά, μέχρι που κάποιος το μοιράστηκε στο reddit. Δεδομένου ότι δημοσιεύτηκε μόλις πριν από 24 ώρες, το βίντεο έχει ήδη λάβει πάνω από 820K προβολές.

Δείτε τα και θαυμάστε την άγρια φύση που είναι γεμάτη με ελάφια, ρακούν, σκίουρους, αγριόγατες, χήνες, και μία διασκεδαστικά αδέξια αρκούδα.

Σαν ιδέα πάντως είναι πού καλή. Αν ζείτε στην φύση τότε δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε ένα τεχνικό πέρασμα και να βάλετε μία βιντεοκάμερα σε αυτό. Η ενεργοποίηση της κάμερας μπορεί να γίνει μέσω ενός συστήματος ανίχνευσης κίνησης και εσείς απλά να συλλέγετε κάθε ημέρα τις εγγραφές σας με τα ζώα της περιοχής σας.

 


 

Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.