Ο Καναδικός στρατός δοκιμάζει την βιονική επιγονατίδα της Spring Loader

Ο Καναδικός στρατός δοκιμάζει μία τεχνολογία της εταιρείας Spring Loader, που επιτρέπει στους στρατιώτες του να μεταφέρουν περισσότερο βάρος, να εκτελούν ασκήσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, και να αντέχουν καλύτερα την επιβάρυνση στα γόνατα από τις ρίψεις με αλεξίπτωτο.

bionic spring

Η εταιρεία Spring Loaded Technology έχει υπογράψει μια σύμβαση με καναδικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αξίας $1.129.990, για την κατασκευή και προμήθεια ενός αξιοσέβαστου αριθμού υδραυλικών επιγονατίδων αρκετά ισχυρών για να αντέχουν την πίεση που απαιτείται για να σηκώσει κάποιος 160 κιλά φορώντας τις εν λόγω επιγονατίδες σε κάθε πόδι.

Πρόκειται για κάτι σαν την ανάρτηση του αυτοκινήτου, αλλά στο σώμα σας. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Κον Chris Cowper-Smith, οι επιγονατίδες θα δοκιμαστούν από τον Καναδικό στρατό σε μια ποικιλία αποστολών.

Η εταιρεία Sprιng Loaded δεν στοχεύει μόνο σε στρατιωτικές εκδόσεις της τεχνολογίας της αλλά παρέχει και εμπορικές εκδόσεις που προορίζονται για την αποκατάσταση ζημιών από χρήση σε extreme sports. Τη αναμένουμε με ενδιαφέρον.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


5  +  3  =