Check Point Quantum το ταχύτερο firewall στον κόσμο

Η Software Technologies Ltd, πάροχος λύσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο παγκοσμίως, προσέθεσε στο χαρτοφυλάκιο Check Point Quantum το Quantum Lightspeed Firewalls και παρουσιάζει τη μεγαλύτερη επανάσταση στην ασφάλεια δικτύων την τελευταία δεκαετία. firewallcp

Το Quantum Lightspeed θέτει τα πρότυπα για τις επιδόσεις των για να επιτρέψει Hyperfast datacenter για κάθε επιχείρηση:

  • 5 φορές καλύτερη απόδοση του firewall – Έως και 3 Tbps
  • 10 φορές ταχύτερα – Εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση στα 3 μικροδευτερόλεπτα
  • 20 φορές καλύτερη απόδοση συγκριτικά με το κόστος από τις λύσεις του ανταγωνισμού

Με την εμφάνιση των διανεμημένων εφαρμογών SaaS και την ανάγκη καλύτερης υποστήριξης των απομακρυσμένων εργαζομένων, το σύγχρονο κέντρο δεδομένων εξελίσσεται ταχύτατα σε μια υβριδική αρχιτεκτονική, με λειτουργίες τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στο cloud. Με την κίνηση του δικτύου να αυξάνεται 2 φορές κάθε 3 χρόνια, οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών αντιμετωπίζουν την πρόκληση να παρέχουν υπερταχεία ασφάλεια στο κέντρο δεδομένων με την ταχύτητα του δικτύου.

Χρησιμοποιώντας μια καινοτόμο τεχνολογία ASIC που αναπτύχθηκε από κοινού από την NVIDIA, το Check Point Quantum Lightspeed παρέχει πρωτοποριακές επιδόσεις τείχους προστασίας που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να υποστηρίζουν ροές δεδομένων με υψηλή ταχύτητα και να παρέχουν γρήγορη πρόσβαση σε απομακρυσμένους χρήστες.

Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μπορούν πλέον να επεξεργάζονται με ασφάλεια εκατομμύρια συναλλαγές υψηλής συχνότητας (high frequency trading) με καθυστέρηση μικροδευτερολέπτων και κάθε επιχείρηση μπορεί να παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε απομακρυσμένους χρήστες και να υποστηρίζει επιχειρήσεις υψηλής ανάπτυξης.

“Καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις βασίζονται στα υβριδικά κέντρα δεδομένων τους για τη διεξαγωγή επιχειρηματικών συναλλαγών, πρέπει να εφαρμόσουν μια λύση με ταχύτητα ασφάλειας δικτύου”, δήλωσε ο Dr. Dorit Dor, Chief Product Officer της Check Point. “Ο στόχος μας ήταν να σχεδιάσουμε μια λύση που θα λειτουργούσε στα πιο απαιτητικά κέντρα δεδομένων, τα οποία απαιτούν υψηλή απόδοση ασφαλείας, χαμηλή καθυστέρηση και μπορούν να επεκταθούν κατά παραγγελία για να υποστηρίξουν την ταχεία ανάπτυξη. Τα υπερταχύτατα firewalls Check Point Quantum Lightspeed παρέχουν επιδόσεις firewall σε linerate speed με την ταχύτητα του δικτύου, θέτοντας νέα πρότυπα στην απόδοση της κυβερνοασφάλειας”.

  Bots του Telegram παρακάμπτουν τους περιορισμούς στο ChatGPT

“Η , το 5G και ο πολλαπλασιασμός των έξυπνων συσκευών είναι μερικές μόνο από τις τάσεις που ωθούν στην τεράστια αύξηση της κίνησης των κέντρων δεδομένων και δημιουργούν νέες προκλήσεις για την κυβερνοασφάλεια των επιχειρήσεων”, δήλωσε ο Michael Kagan CTO της NVIDIA. “Η NVIDIA εκτοξεύει την ασφάλεια μηδενικής εμπιστοσύνης στο κέντρο δεδομένων και δίνει τη δυνατότητα σε καινοτόμους όπως η Check Point να αναπτύξουν λύσεις επόμενης γενιάς, όπως η πύλη ασφαλείας Check Point Quantum Lightspeed, που τροφοδοτείται από τις ακραίες επιδόσεις της NVIDIA ConnectX SmartNIC”.

“Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν κατανεμημένα υβριδικά κέντρα δεδομένων και εφαρμογές χρειάζονται ασφάλεια κέντρου δεδομένων που να λειτουργεί με την ταχύτητα της επιχείρησής τους, έχοντας ανάγκη να επιταχύνουν με ασφάλεια τις μεταφορές δεδομένων μεταξύ εφαρμογών, άλλων κέντρων δεδομένων και αντιγράφων ασφαλείας στο υβριδικό cloud“, δήλωσε ο Frank Dickson, αντιπρόεδρος του τμήματος Security and Trust της IDC. “Τα υπερ-ταχύτατα firewalls Check Point Quantum Lightspeed παρέχουν επιδόσεις ασφάλειας στο κέντρο δεδομένων με την ταχύτητα του δικτύου, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να μεταφέρουν εκατοντάδες terabytes δεδομένων σε λίγα λεπτά αντί για ώρες, να παρέχουν χαμηλή καθυστέρηση για οικονομικές συναλλαγές υψηλής συχνότητας, ενώ παράλληλα κλιμακώνουν την ασφάλεια κατά παραγγελία για να υποστηρίξουν επιχειρήσεις υψηλής ανάπτυξης, όπως το online εμπόριο”.

Τα Check Point Quantum Lightspeed Security Gateways είναι τώρα διαθέσιμα από το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της εταρείας.

Για τις προδιαγραφές του προϊόντος ή για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.checkpoint.com/quantum/nextgenerationfirewall/lightspeed/

Check Point,firewall,iguru

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).