Που θα βρείτε το Security Overview Panel του Chrome

Η Google με την κυκλοφορία της ς 48 του , εγκαινίασε ένα νέο χαρακτηριστικό. Το Panel ή Πάνελ Επισκόπησης ασφάλειας στον Chrome browser έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για την κατάσταση της ασφαλής σύνδεσης μιας ιστοσελίδας. chrome Security Overview Panel

Αν και το νέο χαρακτηριστικό είναι σχεδιασμένο για webmasters, μπορεί να είναι ένα χρήσιμο και για τους απλούς χρήστες του Διαδικτύου, καθώς αποκαλύπτει ειδικές πληροφορίες της σύνδεσης με μια ιστοσελίδα. Έτσι ο καθένας μπορεί να δει γιατί μια σελίδα δεν εμφανίζεται με το “” πράσινο εικονίδιο.

Το χαρακτηριστικό Επισκόπησης της ασφάλειας βρίσκεται στην νέα καρτέλα Ασφάλεια στην ενότητα των εργαλείων για προγραμματιστές του προτος περιήγησης.

Μπορείτε να ανοίξετε το νέο πίνακα πιέζοντας μαζί τα τρία πλήκτρα Ctrl-Shift-i. Θα ανοίξει ο πίνακας εργαλείων για προγραμματιστές. Από εκεί επιλέξτε την καρτέλα Ασφάλεια, ή Security.

Η Google αναφέρει ότι η δυνατότητα αρχίζει τώρα να κυκλοφορεί, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι ακόμα διαθέσιμη σε όλα τα συστήματα. Αν δεν μπορείτε να δείτε το χαρακτηριστικό, ελέγξτε αν έχετε την τελευταία έκδοση του Chrome. Αν την έχετε και ακόμα δεν μπορείτε να το δείτε, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να το ξεκλειδώσει η εταιρεία.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).