02

«Εξυπνη» τσάντα κλειδώνει το πορτοφόλι

«Φρένο» στις αυθόρμητες αγορές χωρίς δεύτερη σκέψη υπόσχεται να βάλει η τσάντα iBag, η οποία κυριολεκτικά κλειδώνει το πορτοφόλι στο εσωτερικό της. Η τσάντα της… κρίσης, απευθύνεται σε κυρίες που αδυνατούν να ελέγξουν τις καταναλωτικές ορμές τους όταν βρίσκονται βόλτα στην πόλη ή σε κάποιο εμπορικό κέντρο.

H τσάντα iBag διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα κλειδώματος το οποίο ενεργοποιείται όταν η ιδιοκτήτριά της βρίσκεται κοντά στο αγαπημένο της κατάστημα

Αξεσουάρ με… άποψη

Χάρη στην τεχνολογία , η τσάντα γνωρίζει πού και πόσες φορές η κάτοχός της βγάζει το πορτοφόλι της. Με τον τρόπο αυτόν, η iBag δημιουργεί έναν χάρτη «επικίνδυνων περιοχών» τον οποίο ενημερώνει ή συμβουλεύεται όταν βρίσκεται… εν κινήσει. Ετσι μόλις η ιδιοκτήτριά της εισέλθει σε κόκκινη περιοχή, η τσάντα αποστέλλει προειδοποιητικό . Ένα τσιπάκι ελέγχει φωτάκια LED στο εσωτερικό της τσάντας τα οποία αρχίζουν να αναβοσβήνουν, θέτοντάς την σε κατάσταση συναγερμού, μόλις η ιδιοκτήτρια εισέλθει στη ζώνη καταναλωτικού κινδύνου.

  64% αύξηση επιθέσεων ransomware στην Ελλάδα!

Η iBag δημιουργήθηκε με αφορμή τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της αυστραλιανής εταιρείας Credit που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα www.creditcardfinder.com.au. Οπως αποκάλυψε η δημοσκόπηση, ένας στους τέσσερις κατόχους πιστωτικής ς δεν αποπληρώνει το υπόλοιπο του λογαριασμού του κάθε μήνα. Η ίδια εταιρεία λοιπόν ανέπτυξε την έξυπνη τσάντα, με σκοπό να βοηθήσει άτομα που αδυνατούν να ελέγξουν τα χρήματά τους.

«Πολλοί Αυστραλοί βρίσκονται εκτός ελέγχου όταν πρόκειται για τη διαχείρηση της πιστωτικής τους κάρτας και δεν αντιλαμβάνονται τον οικονομικό αντίκτυπο που έχει η αυθόρμητη και πολλές φορές αλόγιστη καταναλωτική μανία τους» αναφέρει η Μισέλ Χάτσινσον, επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της εταιρείας.

tovima.gr

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).