CS First δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού για μικρούς και μεγάλους

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να διδάξετε στα την επιστήμη των υπολογιστών και τον προγραμματισμό μέσα από το . Από σήμερα μπορείτε να προσθέστε και το CS First το πρόγραμμα σπουδών της Google.

Είναι ένα που περιέχει μια ποικιλία θεμάτων για όλα τα ενδιαφέροντα των παιδιών.cs first

Το CS First δεν είναι νέο (το πρόγραμμα ξεκίνησε το προηγούμενο έτος), αλλά λειτουργούσε σαν ένα πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς και τους εθελοντές της κοινότητας που ήθελαν να προγραμματίσουν computer science clubs για παιδιά ηλικίας από 9 έως 14 ετών. Για αυτό μπορεί να μην έχετε ακούσει γι ‘αυτό μέχρι σήμερα.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν θέματα όπως: Μουσική & Ήχος (δημιουργήστε ένα μουσικό βίντεο και αναπτύξτε μια διαδραστική οθόνη μουσικής), Μόδα και design για την ανάπτυξη εφαρμογών μόδας, Αφήγηση για τη δημιουργία διαδραστικών ιστοριών, και Game Design για να μάθουν τα παιδιά σας να σχεδιάζουν και προγραμματίζουν ένα παιχνίδι. Υπάρχουν αρκετά μαθήματα ακόμα. Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να τα βρείτε δωρεάν στη σελίδα του project.

CS First provides free, easy-to-use computer science (CS) enrichment materials that target and engage a diverse student .

Όπως βλέπετε στην παραπάνω επεξήγηση της εταιρείας τα μαθήματα δεν αποσκοπούν μόνο στην εκμάθηση προγραμματισμού, αλλά περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων από την επιστήμη των υπολογιστών (computer science (CS). Όλα τα υλικά (βίντεο, προγραμματισμός σε Scratch, και lesson plans) είναι διαθέσιμα δωρεάν στο διαδίκτυο, και έτσι μπορούν όλοι και παιδιά να ξεκινήσουν άμεσα μαθήματα στο σπίτι.

Παροτρύνετε τα παιδιά σας να δοκιμάσουν την εναλλακτική κατ οίκον εκπαίδευση της Google από εδώ. Φυσικά όπως αναφέρει και ο τίτλους του άρθρου, τα μαθήματα δεν είναι μόνο για παιδιά.

Cs google

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).