Η Cyanogen φεύγει το LineageOS έρχεται

Όπως αναφέραμε το πρωί, η εταιρεία Cyanogen αποφάσισε να σταματήσει όλες τις δραστηριότητές της και τις υπηρεσίες της μέχρι το τέλος του έτους.  Αν και η εταιρεία υποσχέθηκε ότι ο καθένας θα μπορεί να κατεβάζει τα παλιά builds του λειτουργικού της, η ιστοσελίδα CyanοgenMod έχει βγει offline.Cyanogen

Tα καλά νέα όμως είναι ότι ένα μέρος της ς CyanogenMod θα συνεχίσει την ανάπτυξη του λειτουργικού με διαφορετικό όνομα: Όπως φαίνεται το θα συνεχίσει την παράδοση.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Reddit, το LineageOS έγινε forked από τον ανοιχτό κώδικα του CyanοgenMod.

Η ομάδα υποσχέθηκε να ξεκινήσει μια νέα ιστοσελίδα, καθώς ότι θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για το project αύριο Τρίτη 27 Δεκέμβρη, 2016. Έτσι αν και φαίνεται ότι η CyanοgenMod έχασε τα DNS στο domain της, ελπίζουμε ότι όλα τα περιεχόμενα θα είναι προσβάσιμα μέσω της σελίδας του LineageOS ένα νέο site που θα ξεκινήσει επίσημα αύριο.

Το project LineageOS σχεδιάζει να διατηρήσει την παράδοση του CyanοgenMod συνεχίζοντας την δωρεάν ανάπτυξη ενός νέου CyanοgenMod ένα open-source project για custom λειτουργικό Android.

Ωστόσο τα μέλη του LineageOS επισημαίνουν: “αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο για να έχουμε υγιή ανάπτυξη. Η οργάνωση της κοινότητας και η διάρθρωση της ανάπτυξης είναι το κλειδί. Επίσης θα χρειαστούμε οικονομική και αναπτυξιακή στήριξη. “

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.085 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).