Διαλύεται η ομάδα ανάπτυξης του Popcorn Time


Φαίνεται ότι το Popcorn Time έχει χάσει πολλούς από τους βασικούς προγραμματιστές του μετά από τις φήμες που αναφέρουν μια επικείμενη δίκη από το Hollywood και εσωτερικούς ελέγχους για τα χρήματα που έχει κερδίσει η ομάδα.popcorn time

Σύμφωνα με τις αναφορές που έρχονται από τα γραφεία του Popcorn Time μέσω TorrentFreak, η ομάδα ανάπτυξης έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου συμβουλίου που έγινε το Σαββατοκύριακο. Η μία ομάδα υποστηρίζει τους προγραμματιστές Wally και phnz, και η άλλη τον KsaRedFx.

Η ομάδα του KsaRedFx έχασε τελικά και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το κανάλι Slack του Pοpcorn Time και τον λογαριασμό του GitHub. Πολλοί άλλοι προγραμματιστές ανάπτυξης του Popcorn Time (λιγότερο σημαντικοί), αναγκάστηκαν να φύγουν με τον ίδιο τρόπο.

Η διαμάχη ξεκίνησε μετά από ανεπιβεβαίωτες φήμες για μια επερχόμενη δίκη που ετοιμάζεται από το Hollywood.

Ο KsaRedFx ήθελε να αφαιρέσουν την υπηρεσία VPN, κυρίως επειδή ήταν ένα εμπορευματοποιημένο εργαλείο που δεν είχε θέση στο Pοpcorn Time.

Αντίθετα η ομάδα των Wally και phnz ακούγοντας αυτές τις συζητήσεις, αισθάνθηκαν προδομένοι, έτσι η διαμάχη κλιμακώθηκε, και οδήγησε στον αποκλεισμό του KsaRedFx και άλλων προγραμματιστών από την κεντρική ομάδα ανάπτυξης.

Να αναφέρουμε ότι η υπηρεσία VPN.ht ιδρύθηκε από τον Wally και τον phnz. Ο τελευταίος μάλιστα ανακοίνωσε και αυτός την παραίτησή του από το Popcorn Time Project.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news