Διαλύεται η ομάδα ανάπτυξης του Popcorn Time

Φαίνεται ότι το έχει χάσει πολλούς από τους βασικούς προγραμματιστές του μετά από τις φήμες που αναφέρουν μια επικείμενη δίκη από το και εσωτερικούς ελέγχους για τα χρήματα που έχει κερδίσει η ομάδα.popcorn time

Σύμφωνα με τις αναφορές που έρχονται από τα γραφεία του μέσω TorrentFreak, η ομάδα ανάπτυξης έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου συμβουλίου που έγινε το Σαββατοκύριακο. Η μία ομάδα υποστηρίζει τους προγραμματιστές Wally και phnz, και η άλλη τον KsaRedFx.

Η ομάδα του KsaRedFx έχασε τελικά και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το κανάλι Slack του Pοpcorn Time και τον λογαριασμό του . Πολλοί άλλοι προγραμματιστές ανάπτυξης του Popcorn Time (λιγότερο σημαντικοί), αναγκάστηκαν να φύγουν με τον ίδιο τρόπο.

Η διαμάχη ξεκίνησε μετά από ανεπιβεβαίωτες φήμες για μια επερχόμενη δίκη που ετοιμάζεται από το Hollywood.

Ο KsaRedFx ήθελε να αφαιρέσουν την υπηρεσία VPN, κυρίως επειδή ήταν ένα εμπορευματοποιημένο εργαλείο που δεν είχε θέση στο Pοpcorn Time.

  Microsoft: κλέβει κώδικα από το GitHub και τον πουλάει

Αντίθετα η ομάδα των Wally και phnz ακούγοντας αυτές τις συζητήσεις, αισθάνθηκαν προδομένοι, έτσι η διαμάχη κλιμακώθηκε, και οδήγησε στον αποκλεισμό του KsaRedFx και άλλων προγραμματιστών από την κεντρική ομάδα ανάπτυξης.

Να αναφέρουμε ότι η υπηρεσία VPN.ht ιδρύθηκε από τον Wally και τον phnz. Ο τελευταίος μάλιστα ανακοίνωσε και αυτός την παραίτησή του από το Popcorn Time Project.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


1  +    =  4