Δημιουργήστε ένα custom Windows 10X ISO

Ο χρήστης του Twitter @thebookisclosed κυκλοφόρησε ένα εύχρηστο εργαλείο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα ISO των Windows 10X ειδικά βελτιστοποιημένα για τον υπολογιστή σας με λίγα κλικ.

Θα προσπαθήσει να αντιγράψει όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης (drivers) και να δημιουργήσει ένα έτοιμο για χρήση πακέτο FFU. Έτσι, θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εγκαταστήσετε τα Windows 10X στη συσκευή σας.

Πριν η εγκατάσταση των Windows 10X σε παραδοσιακό hardware ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία απλησίαστη για χρήστες με λιγότερες τεχνικές γνώσεις. Από σήμερα όλα είναι τόσο απλά όσο η δημιουργία ενός κανονικού μέσου εγκατάστασης των Windows.

Για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο μέσο εγκατάστασης των Windows 10X, το λογισμικό Windows Device Image Generator θα εξάγει όλα τα προγράμματα οδήγησης (drivers) από τον τρέχοντα υπολογιστή σας, θα δημιουργήσει πακέτα ρυθμίσεων και αργότερα θα δημιουργήσει ένα ISO των Windows 10X, έτοιμο προς χρήση.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το βοηθητικό πρόγραμμα δεν μπορεί να έχει τα αρχεία UUP για τις εκδόσεις των Windows 10X.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα κατεβάσετε και να δημιουργήσετε ένα φάκελο με όλα τα απαραίτητα. Σε περίπτωση που σκοπεύετε να παίξετε με τα Windows 10X, φροντίστε πρώτα να κατεβάσετε τα αρχεία UUP. Αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ενός άλλου εργαλείου από τον χρήστη @gus33000, στο GitHub.

Το Windows Device Image Generator μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Αν και το πρόγραμμα φαίνεται και λειτουργεί μια χαρά, ο προγραμματιστής αναφέρει ότι πρόκειται για μια έκδοση beta που σημαίνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσετε σφάλματα ή προβλήματα συμβατότητας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.111 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).