Διάλυση των Evad3rs;

Μια δημοσίευση της Air Herald αναφέρει ότι “οι jailbreakers σύμφωνα με την ομάδα hacking θα πρέπει να μείνουν μακριά από 7.1 .” Οι λόγοι δεν είναι γνωστοί, και η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ίσως η ομάδα διαλύεται.

Jailbreak-iOS Evad3rs

Σύμφωνα με την εν λόγω δημοσίευση, η ομάδα δεν παρέχει κάποιο λόγο για το ότι οι jailbreakers δεν θα πρέπει να αναβαθμίσουν στο iOS 7.1, αλλά πιθανότατα έχει να κάνει με το γεγονός ότι η έκλεισε όλα τις γνωστές ευπάθειες του iOS. Από τότε που το iOS 7.1.1 αντικατέστησε το iOS 7.1, ισχύει η ίδια προειδοποίηση και για το νεότερο .
Η δημοσίευση προσθέτει, “… ένα από τα μέλη της ομάδας ανέφερε ότι οι evad3rs φαίνεται να μην εστιάζουν πλέον στο iOS 7.1 σαν ομάδα,” γεγονός που υποδηλώνει ότι μάλλον είναι υπό διάλυση. Βέβαια δεν θα είναι η πρώτη φορά που μια dev-ομάδα δεν συμφωνεί με όλα της τα μέλη για κάποιο project.
Η περιβόητη Dev-Team, στην οποία είναι μέλος o διάσημος , είχε διασπαστεί και στη συνέχεια ενώθηκε ξανά, προσθέτοντας μερικά νέα μέλη στην θέση αυτών που εγκατέλειψαν για να γίνουν οι evad3rs. Σύμφωνα πάντα με την δημοσίευση του Air Herald φαίνεται ότι αυτή η ομάδα έχει κάνει τον κύκλο της.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).