DOJ διέγραψε μελέτη που λέει ότι οι εγχώριοι τρομοκράτες είναι συνήθως δεξιοί

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (Department of Justice ή DOJ) φέρεται να αφαίρεσε μια μελέτη που έδειχνε ότι η βία των λευκών υπερασπιστών και της ακροδεξιάς “συνεχίζει να ξεπερνά όλες τις άλλες μορφές τρομοκρατίας και ενδοοικογενειακού βίαιου εξτρεμισμού” στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η μελέτη, η οποία διεξήχθη από το Εθνικό Ινστιτούτο Δικαιοσύνης και φιλοξενήθηκε σε έναν ιστότοπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ήταν διαθέσιμη εκεί τουλάχιστον μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2025, σύμφωνα με ένα αρχείο της σελίδας που αποθηκεύτηκε από το Wayback Machine.

“Το Γραφείο Προγραμμάτων Δικαιοσύνης του Υπουργείου Δικαιοσύνης επανεξετάζει επί του παρόντος τους ιστότοπους και το υλικό του σύμφωνα με τα πρόσφατα Εκτελεστικά Διατάγματα και τις σχετικές οδηγίες”, αναφέρει ένα μήνυμα στη σελίδα όπου φιλοξενούνταν η μελέτη. “Κατά τη διάρκεια αυτής της αναθεώρησης, ορισμένες σελίδες και δημοσιεύσεις δεν θα είναι διαθέσιμες. Ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσει αυτό”.

follow us
Previous Article

Secure Boot λήγουν τα πιστοποιητικά, τι μπορείτε να κάνετε

Next Article

Fedora 43 Beta

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).