Δωρεάν ντοκιμαντέρ από το Netflix

Το Netflix ανέβασε μερικά από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ του στο YouTube. Αυτό σημαίνει ότι είναι δωρεάν διαθέσιμα σε οποιονδήποτε θελήσει να τα δει, με ή χωρίς συνδρομή Netflix.

Netflix

Με τα σχολεία κλειστά σε όλο τον κόσμο, λόγω του COVID-19, το Netflix ανέβασε μια επιλογή ντοκιμαντέρ για παιδιά (και ενήλικες) για παρακολούθηση στο σπίτι.Τα ντοκιμαντέρ που προσφέρονται έχουν σαν τον πλανήτη μας, και αφηγητής είναι ο Άγγλος παρουσιαστής Ντέιβιντ Ατένμπορο.

Τα ντοκιμαντέρ είναι όλα διαθέσιμα στο κανάλι του Netflix στο YouTube. Εκεί θα δείτε μία λίστα αναπαρς που θα σας διευκολύνει να αντιληφθείτε το θεματολόγιο. Όλα είναι διαθέσιμα στην Αγγλική γλώσσα. Τα έχουν υπότιτλους σε 14 γλώσσες, αλλά δυστυχώς όχι στα Ελληνικά. Για να δείτε τους υπότιτλους στα Ελληνικά θα αρκεστείτε στην αυτόματη του , με ότι σημαίνει αυτό.

Για να παρακολουθήσετε τα ντοκιμαντέρ του Netflix στο YouTube, απλώς ανοίξτε τη λίστα αναπαραγωγής και μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε. Μερικά από τα δωρεάν ντοκιμαντέρ είναι μεγάλου μήκους, ενώ τα άλλα είναι επεισόδια 20 λεπτών. Συνολικά, υπάρχουν 34 βίντεο.

Η αφήγηση του παρουσιαστή Ντέιβιντ Ατένμπορο είναι εξαιρετική και συνάμα συναρπαστική. Ακόμα και αν δεν ξέρετε Αγγλικά, η βαριά φωνή του θα εμπλουτίσει την και θα δώσει μία δραματική αίγλη στο μεγαλείο της ς.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).