Κατεβάστε το δωρεάν αστρονομικό αστεροσκοπείο Stellarium 0.14.0

Ο Alexander Wolf μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία και την άμεση διαθεσιμότητα για λήψη του δωρεάν, ανοικτού κώδικα, αστρονικού αστεροσκοπείου Stellarium 0.14.0 για τα λειτουργικά συστήματα GNU/Linux, Mac OS X και Microsoft Windows.

astronomical-observatory stellarium

Το Stellarium 0.14.0 μας φέρνει ένα σωρό νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, και κατατάσσεται στο καλύτερο desktop πρόγραμμα ανοικτού κώδικα που ασχολείται με την αστρονομία και λειτουργεί σε όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα.

Μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι η υποστήριξη για το μοντέλο IAU2006, την απλούστευση των λειτουργιών του DeltaT, το οποίο έχει επίσης γίνει πιο διαισθητικό, την προσθήκη ένος ολοκαίνουργιου συστήματος συντεταγμένων που ονομάζεται Ecliptic coordinates of date (εκλειπτικές συντεταγμένες ημερομηνίας), καθώς και υποστήριξη για την εμφάνιση των πλανητικών θέσεων που προβλέπονται από τη λύση VSOP87.

Εκτός από τα μεγάλα νέα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω, το SteΙΙarium 0.14.0 περιέχει βελτιώσεις στα 3D Sceneries, Meteor Shower, Telescope Control, και Satellites plugins, προσθέτει υποστήριξη για εναλλασσόμενες ετικέτες σε Τοπία, επιτρέποντας στους χρήστες να ορίσουν βουνοκορφές, και κάνει το OpenGL δεσμευτική δυναμική για την πλατφόρμα Microsoft Windows. Συνολικά πάνω από 80 σφάλματα έχουν διορθωθεί με την νέα έκδοση.

  Τα δωρεάν Anti-Virus χρησιμοποιούνται πολύ περισσότερο από τα άλλα σε παγκόσμιο επίπεδο

Κατεβάστε το SteΙΙarium 0.14.0 για το GNU/Linux, Mac OS X, Microsoft Windows X64 και Microsoft Windows X32 από τα download links που θα βρείτε εδώ.

[do_widget id=blog_subscription-3]

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  85  =  94