Ιδιοκτήτης drone απειλείται με φυλακή στο Σιάτλ

Ιδιοκτήτης ενός που συνέτριψε το μηχάνημά του επάνω στο πύργο Needle του Σιάτλ την παραμονή της πρωτοχρονιάς αντιμετωπίζει κατηγορίες που επιφέρουν φυλακή και πρόστιμο.

drone

Όλη η πτήση και η συντριβή πάνω στο πύργο γράφηκε από την του drone, δημοσιοποιήθηκε στο αυτήν την εβδομάδα και γρήγορα έγινε . Το τριών λεπτών βίντεο δείχνει το drone να κινηματογραφεί μία υπέροχη θέα της πόλης για δύο περίπου λεπτά και ξαφνικά να πετά κατευθείαν προς το επάνω τμήμα του πύργου που εκείνη την ώρα υπήρχαν τρεις εργαζόμενοι.

Το CNN αναφέρει ότι η αστυνομία εντόπισε τον ιδιοκτήτη του μη επανδρωμένου αεροσκάφους χρησιμοποιώντας το σειριακό αριθμό του. Η FAA απαιτεί από το να εγγράφουν οι ιδιοκτήτες των drοnes τα μηχανήματά τους για περιστατικά σαν και αυτό.

Αν και η πολιτεία του Σιάτλ δεν έχει επί του παρόντος κάποιο σχετικό διατάγματα για drοne, ο ιδιοκτήτης του μπορεί να τιμωρηθεί με φυλακή μέχρι και 364 ημέρες και πρόστιμο $ 5.000 για αλόγιστη διακινδύνευση.

  Threema κενά ασφαλείας σε εφαρμογή κρυπτογράφησης πολιτικών

“Μοιάζει σαν να έχουμε εγκαταστήσει ένα μαγνήτη drοne στο Space Needle” αναφέρει στο ο CEO στον πύργο Ron Sevart. Είναι η τρίτη φορά που η διαχείριση του Space Needle έχει βρει τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος επάνω του.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).