Δυνατότητες package tracking μέσα στο Gmail σας

Η Google προσθέτει λειτουργίες ς πακέτων ( tracking) στο Gmail, οι οποίες θα σας διευκολύνουν να δείτε πού βρίσκονται οι σας με μια ματιά ενώ κάνετε κύλιση στα email σας.

package delivery

Σε μια δημοσίευση στο της την Τετάρτη, η εταιρεία αναφέρει ότι θα αρχίσετε να βλέπετε “απλές, χρήσιμες πληροφορίες για την παρακολούθηση και παράδοση του πακέτου σας απευθείας στα εισερχόμενά σας” από τις επόμενες εβδομάδες.

Το Gmail θα σας δείχνει την ημερομηνία παράδοσης στην λίστα των email σας για οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστολής, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να ανοίξετε το μήνυμα και να κάνετε κλικ σε κάποιον σύνδεσμο παρακολούθησης για να καταλάβετε πότε θα πρέπει να περιμένετε το πακέτο.

Ωστόσο, εάν ανοίξετε το email, θα δείτε μια κάρτα με πολύ πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Προς το παρόν, όταν η νέα δυνατότητα γίνει διαθέσιμη, θα μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από μια που θα εμφανιστεί στα εισερχόμενά σας ή μέσω των ρυθμίσεων.

Η Google αναφέρει ότι το Gmail θα μπορεί επίσης να σας ειδοποιεί όταν ένα πακέτο έχει καθυστερήσει και θα εμφανίζει το email της ς στην κορυφή των εισερχομένων σας. Αυτή η δυνατότητα φαίνεται να έρθει αργότερα “τους επόμενους μήνες”.

Τα προϊόντα της Amazon δεν θα είναι συμβατά με τη λειτουργία, επειδή τα email ειδοποίησης δεν συμπεριλαμβάνουν πληροφορίες παρακολούθησης. Επίσης, δεν αποκαλύπτουν ποια προϊόντα έχουν αποσταλεί.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

gmail,package tracking,iguru

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).