Το Edge Canary προσφέρει το Sharing Hub

Το νέο Sharing Hub είναι τώρα διαθέσιμο εκτός από το Google Chrome και στο Microsoft Edge Canary.

edge canary 92

Πριν από μερικές ημέρες, η Google κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση Canary του Chrome, με μια νέα πειραματική σημαία που επιτρέπει κάτι που ονομάζεται “Sharing Hub”. Επειδή το Microsoft Edge και το Google Chrome χρησιμοποιούν την ίδια μηχανή, το Sharing Hub υπάρχει πλέον και στο Edge, στην έκδοση Canary.

Το Sharing Hub στο Edge είναι ένα κουμπί στη γραμμή διευθύνσεων που συνδυάζει πολλές λειτουργίες που σχετίζονται με την αντιγραφή συνδέσμου, δημιουργία κωδικού QR, αποθήκευση σελίδας και μετάδοση σελίδας. Εάν χρησιμοποιείτε το Edge Canary για να δοκιμάσετε πρώτοι τις νέες δυνατότητες, μπορείτε πλέον να αποκτήσετε πρόσβαση στο Sharing Hub, αρκεί να το ενεργοποιήσετε από τα flags.

edge canary 92 hub 2

Παρόμοια με το Google Chrome, για να ενεργοποιήσετε το Sharing Hub στο Microsoft Edge, πρέπει να ενεργοποιήσετε μερικές πειραματικές σημαίες. Οι ακόλουθες οδηγίες ισχύουν για Windows, macOS και Linux.

  Έφηβος αυτοπυροβολήθηκε για μια selfie στο Instagram

1. Ενημερώστε το Microsoft Edge Canary στην έκδοση 92.0.900.0.
2. Πηγαίνετε στο edge://flags.
3. Χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης για να βρείτε τις ακόλουθες δύο σημαίες: Desktop Sharing Hub Menu και Desktop Sharing Hub in Omnibox
4. Ενεργοποιήστε και τις δύο σημαίες επανεκκινήστε το πρόγραμμα για να εφαρμοστούν οι αλλαγές.

edge canary 92 hub

Με το Sharing Hub ενεργοποιημένο στο Microsoft Edge, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί που μοιάζει σαν δεξί βελάκι στη γραμμή διευθύνσεων. Θα δείτε μια λίστα εντολών, ίδια με του Google Chrome.

Η Microsoft σχεδιάζει να στείλει το Edge 92 για όλους τους χρήστες την εβδομάδα 22 Ιουλίου 2021. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το αν θα περιλαμβάνει το νέο Sharing Hub ή όχι. Συχνά οι νέες δυνατότητες παραμένουν κρυμμένες πίσω από πειραματικές σημαίες για μεγάλο χρονικό διάστημα έως ότου η Microsoft αποφασίσει να τις ενεργοποιήσει από προεπιλογή.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Canary,Microsoft,Edge,Sharing,Hub

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  59  =  60