Δοκιμάστε τον Edge: απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις

Είναι γνωστό ότι η , με μια ανεπανάληπτη πολιτική προσπαθεί να να προωθησει το λειτουργικό και γενικότερα κάθε προϊόν των Windows 10. Ένα από αυτά είναι και .
Edge

Την εταιρεία δεν φαίνεται να την ενδιαφέρει το γεγονός, ο Εdge εξακολουθεί να κρασάρει σε ορισμένες συσκευές όταν οι χρήστες προσπαθούν να διαχειριστούν τα αγαπημένα τους, ούτε το ότι υπάρχουν πολύ πιο αξιόλογα προγράμματα περιήγησης.

Απλά θέλει να δοκιμάσετε τον Εdge.

Τα Windows 10 σας δείχνουν συνήθως μια προειδοποίηση ‘Try ’ (Δοκιμάστε τον Εdge) σε ανύποπτο χρόνο και τόπο. Συνήθως η ειδοποίηση συνοδεύεται από έναν λόγο που αναφέρει ότι ο Edge είναι καλύτερος από τους “άλλους” browsers.

Εάν δεν θέλετε να βλέπετε το μήνυμα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις με το “Try Εdge” αρκετά εύκολα.

Ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις.” Στην ομάδα “Ρυθμίσεις συστήματος” επιλέξτε την καρτέλα “Ειδοποιήσεις” και απενεργοποιήστε το “Συμβουλές, τεχνάσματα και προτάσεις καθώς χρησιμοποιείτε τα Windows” ή ‘Get tips, , and suggestions as you use Windows.’

  Πως να απενεργοποιήσετε την προβολή pdf σε Firefox, Chrome, Edge, Brave και Opera

Επειδή η εφαρμογή “Ρυθμίσεις” αλλάζει συνεχώς με τους επανασχεδιασμούς της Microsoft, αν δεν μπορείτε να βρείτε την καρτέλα των ειδοποιήσεων χρησιμοποιήστε την αναζήτηση της αρχικής οθόνης της εφαρμογής “Ρυθμίσεις” και αναζητήστε για Notifications & actions.

Η παραπάνω επέμβαση θα απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις με το “Try Edge” που βλέπετε στο UI των Windows 10. Ωστόσο, δεν θα απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις που βλέπετε μέσα σε άλλες εφαρμογές. Για παράδειγμα, αν επισκεφθείτε έναν domain της Microsoft από τον , θα δείτε μια ειδοποίηση στην κορυφή του που σας προτείνει να δοκιμάσετε τον Edge.

Η ειδοποίηση υπάρχει επειδή η ιστοσελίδα γνωρίζει ποιο πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιείτε και αφού ανήκει στη Microsoft, η εταιρεία προωθεί αυτό το μήνυμα στους χρήστες που δεν χρησιμοποιούν τον Εdge.

Όπως φαίνεται η Microsoft προσπαθεί σαφώς να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στο πρόγραμμα περιήγησης που ανέπτυξε.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  24  =  30