Η Εξερεύνηση Αρχείων των Windows 11 σύντομα θα έχει καρτέλες

Ένα κρυφό χαρακτηριστικό στην τελευταία έκδοση προεπισκόπισης των αποκάλυψε ότι η ετοιμάζει καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων του λειτουργικού προγράμματος.

windows 11 file explorer

Η Microsoft στην τελευταία έκδοση των 11 για τους Insiders έχει προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό στην κορυφή του . Έχει προσθέσει καρτέλες. Οι Insiders που δοκιμάζουν την τελευταία έκδοση προεπισκόπησης των Windows 11 ανακάλυψαν τη δυνατότητα σε κρυφή κατάσταση.

Εντοπίστηκε για πρώτη φορά από τον χρήστη Rafael Rivera και το ανακοίνωσε στο Twitter. Το χαρακτηριστικό αφού ενεργοποιηθεί, θα εμφανίσει καρτέλες στο επάνω μέρος της εφαρμογής File Explorer, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πολλούς φακέλους ανοιχτούς σε ένα παράθυρο.

Οι καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων είναι μια απαιτούμενη δυνατότητα στην κοινότητα των Windows εδώ και χρόνια. Η Microsoft είχε κάνει μία προσπάθεια παλαιότερα μέσω του “Sets” UX, αλλά τελικά ακυρώθηκε. Το Tabs στην Εξερεύνηση αρχείων φαίνεται να επιστρέφει και λειτουργεί ακριβώς όπως θα περιμένατε.

Αυτή η δυνατότητα δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα από τη Microsoft και δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή είναι μόνο στο κανάλι προεπισκόπησης, είναι πιθανό η Microsoft να ακυρώσει τη λειτουργία πριν αποσταλεί, αν και πιστεύουμε ότι είναι θα εκδοθεί τελικά.

  Καταγγελία αναγνώστη μας για μεγάλη Ελληνική τεχνολογική εταιρεία

Προς το παρόν, φαίνεται ότι η Microsoft διαμορφώνει την επόμενη σημαντική έκδοση των Windows 11. Οι Insiders έλαβαν πρόσφατα δύο νέες εκδόσεις με μια δέσμη βελτιώσεων για οθόνη αφής, μεταξύ άλλων γενικών βελτιώσεων και αλλαγών.

Η επόμενη σημαντική ενημέρωση λειτουργιών της Microsoft για τα Windows 11 αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους ως “έκδοση ”.

Microsoft,Windows 11,file,explorer

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


8  +    =  18