Εμπιστεύεστε τις κριτικές VPN (reviews) που κυκλοφορούν;

Αλήθεια εμπιστεύεστε τις κριτικές προϊόντων (reviews) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο; Παρακάτω θα μιλήσουμε για ένα συγκεκριμένο προϊόν: Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) σας επιτρέπει να παρακάμψετε τη λογοκρισία, τους γεωλογικούς περιορισμούς, να αποκρύψετε την IP σας και να προστατεύσετε το απόρρητό σας κατά την περιήγησή σας στον Ιστό.

Αν θέλετε να διατηρήσετε την ιδιωτική σας δραστηριότητα ιδιωτική, πιθανότατα χρησιμοποιείτε ήδη ένα VPN ή ψάχνετε το τέλειο VPN. Φυσικά υπάρχουν αρκετοί πάροχοι υπηρεσιών VPN, και βέβαια υπάρχουν χιλιάδες κριτικές που υποτίθεται ότι σας προτείνουν την καλύτερη υπηρεσία.

vpn

Μπορείτε να εμπιστευτείτε τις κριτικές VPN που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο;
Μια κριτική μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και να σας δώσει πολλές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια απόφαση.

Έτσι ένα review για VPN μπορεί να επηρεάσει την απόφασή σας.

Σκεφτείτε όμως αν η κριτική που διαβάζετε είναι σωστή και δεν είναι fake. Kάθε υπηρεσία έχει διαφορετικό όνομα, μοναδικά χαρακτηριστικά και τιμολόγηση, οπότε θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι είναι ξεχωριστές υπηρεσίες.

Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες έχουν πολλές υπηρεσίες VPN ή και σελίδες αξιολόγησης VPN.

Υπάρχουν δε ιστοσελίδες που κάνουν reviews μόνο στα VPN και μοιράζουν προσφορές.

Έτσι δημιουργούν θετικές επιρροές στον Ιστό, κάτι που βοηθάει πολύ στις πωλήσεις. Οι σελίδες αξιολόγησης φαίνεται να βοηθούν πολύ σε αυτό, ειδικά όταν τους έχει η ίδια εταιρεία. Επενδύουν πολύ για να κάνουν κριτικές που φαίνονται αληθοφανείς ενώ ευνοούν τις δικές τους υπηρεσίες VPN σε σύγκριση με άλλες.

Αυτές οι εταιρείες αλλάζουν συχνά τα ονόματά τους, και για να αναφέρουμε μερικές, η Kape Technologies διαθέτει τις CyberGhost, Private Internet Access και ZenMate. Επιπλέον, έχουν και τις ιστοσελίδες αξιολόγησης VPNMentor.com και Wizcase.com για την προώθηση των προϊόντων τους.

Τα domains φυσικά μπορούν να αλλάξουν, μόλις αποκαλυφθούν.

Επομένως, δεν μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε σελίδες κριτικών. Τι γίνεται όμως με τους αληθινούς δημοσιογράφους; Ας δούμε ένα παράδειγμα:

Πολλές ψηφιακές εκδόσεις ανήκουν στην ίδια εταιρεία που έχει και μια υπηρεσία VPN.

Για παράδειγμα, οι δημοσιογραφικές σελίδες IGN, Mashable και PCMag είναι μερικές από τις μεγαλύτερες εκδόσεις που ανήκουν στην J2 Global, την ίδια εταιρεία που είναι πίσω από την IPVanish, την StrongVPN και μερικές ακόμη υπηρεσίες VPN.

Μήπως τελικά είναι δύσκολο να βρείτε αληθινές αξιολογήσεις στο διαδίκτυο;

Αν τις εμπιστευτείτε μπορεί να καταλήξετε σε VPN servers με χαμηλή απόδοση, μια κακή πολιτική απορρήτου και να σας έχουν πελάτη για αρκετά χρόνια λόγω μιας απίστευτης έκπτωσης τριετίας.

Ανεξάρτητα από το τι λέει μια κριτική, θα πρέπει πάντα να κάνετε κάποια ξεχωριστή έρευνα ή να επιλέξετε κάποια που προσφέρει μια δοκιμαστική περίοδο, πριν πάρετε την τελική απόφαση. Αν μια υπηρεσία VPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, μπορείτε να την ελέγξετε και μετά να αποφασίσετε να συνεχίσετε ή να πάρετε πίσω τα χρήματά σας. Ωστόσο, προσέξτε ορισμένες εταιρείες θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από αυτό.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greeceggns

Get the best viral stories straight into your inbox!















Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).