Έρχονται smartphone με 24 GB RAM. Αλήθεια τα χρειάζεστε;

Φαίνεται ότι οι κατασκευαστικές εταιρείες smartphone έχουν υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό τα 8 GB έως 16 GB RAM στα high-end μοντέλα τους, αν και το mobile REDMAGIC 7 Pro ξεπερνά τα 18 GB.

Τώρα, ο γνωστός tipster Digital Chat Station ισχυρίζεται στο Weibo ότι έρχονται smartphone με έως και 24 GB μνήμης RAM.817017450049830919

Ο χρήστης που δημοσίευσε την διαρροή δεν ανέφερε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο ή μάρκα, αλλά αναφέρει το “Oga”. Αυτό φέρεται να είναι το όνομα που ομαδοποιεί για τις εταιρείες OnePlus, OPPO και Realme. Άλλο ένα στοιχείο σε αυτό είναι και η αναφορά του Color στην ανάρτηση, ένα λειτουργικό που τροφοδοτεί τις συσκευές OnePlus αλλά και τις OPPO στην Κίνα. Εν τω μεταξύ, το Realme UI είναι ουσιαστικά μια ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση του Color OS.

Υπερβολή για smartphone;

Ωστόσο, γιατί να χρειάζεται κάποιος τα 24 GB RAM σε ένα smartphone. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από την ύπαρξη περισσότερης μνήμης RAM, όπως η δυνατότητα εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών σε περισσότερες εφαρμογές, το άνοιγμα περισσότερων καρτελών του προγράμματος περιήγησης, η πιο προηγμένων λειτουργιών και πολλά άλλα.

Μέχρι σήμερα οι κατασκευαστικές εταιρείες εξακολουθούν να είναι επιθετικές όσον αφορά τη διαχείριση μνήμης, σταματώντας τις εφαρμογές που τρέχουν στο , παρόλο που τα 12 GB ή τα 16 GB μνήμης RAM είναι διαθέσιμα σε πάρα πολλά τηλέφωνα. Να αναφέρουμε ότι ακόμα και τα 8 – 12 GB μνήμης RAM φτάνουν και τα 16 GB RAM ήταν υπερβολικά. Έτσι, θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι κατασκευαστές τηλεφώνων δεν αξιοποιούν στο έπακρο τη μνήμη RAM που έχουν ήδη.

Με άλλα λόγια, ακόμα κι αν έχετε ένα τηλέφωνο με 24 GB μνήμης RAM, μάλλον δεν θα δείτε αξιοσημείωτη διαφορά σε σύγκριση με ένα τηλέφωνο με μνήμη 12 GB ή 16 GB.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive of new posts by email.

RAM

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).