Τι κάνει το DESlock+ Pro της ESET;

Η προηγμένη λύση κρυπτογράφησης Pro της ESET αποτελεί πρότυπο για τη βιομηχανία, προσφέροντας στις ΜΜΕ εύκολη εγκατάσταση και ανώτερη κρυπτογράφησης.DESlock Pro ESET

Στις πρώτες δοκιμές λύσεων κρυπτογράφησης για επιχειρήσεις του οργανισμού AV-Comparatives (PDF), η λύση κρυπτογράφησης της ESET DESlock+ Pro ανακηρύχθηκε σαν η κορυφαία λύση της αγοράς για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να διατηρήσουν ασφαλή τα δεδομένα τους. Σύμφωνα με τα , το DESlock + Pro ξεπέρασε τις υπόλοιπες τέσσερις κρυπτογράφησης που διατίθενται στην αγορά. Η έκθεση επιβεβαιώνει ότι η λύση της ESET δίνει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς να έχουν πρόσβαση σε ένα πλήρες φάσμα επιλογών κρυπτογράφησης, αποτελώντας το πρότυπο για τη βιομηχανία.

Τι προσφέρει η νέα εφαρμογή:

·         Η λύση DESlock+ Pro της ESET διαθέτει μία πλήρη γκάμα επιλογών κρυπτογράφησης, προσφέροντας πλήρη κρυπτογράφηση στο σκληρό δίσκο, στα αρχεία, στους φακέλους και στα αφαιρούμενα μέσα, και μπορεί να διαχειριστεί από μία κεντρική κονσόλα.

·         Το προϊόν είναι κατάλληλο για μικρές καθώς και μεγάλες επιχειρήσεις – οι ευέλικτες τεχνικές προδιαγραφές της κονσόλας διαχείρισης το καθιστούν ικανό να τρέξει εξίσου καλά σε λειτουργικό Windows client OS για workgroup, καθώς και σε επίπεδο Windows Server σε Active Directory domain.

·         Ο server διαχείρισης μπορεί να ρυθμιστεί απλά με τη χρήση ενός installation wizard, που αυτόματα εγκαθιστά οποιοδήποτε επιπλέον στοιχείο λογισμικού μπορεί να χρειάζεται (π.χ. Server).

  Εγγραφή DVD δίσκων στα Windows

·         Ο διαχειριστής μπορεί εύκολα να κατανείμει στους χρήστες τα κρυπτογραφημένα δεδομένα μέσω διαχείρισης κλειδιών κρυπτογράφησης ανάλογα με τις ομάδες χρηστών.

·         Σε επίπεδο client, το έξυπνο λογισμικό καθιστά εύκολη τη διαδικασία κρυπτογράφησης αρχείων, φακέλων και αφαιρούμενων μέσων από τους χρήστες στους υπολογιστές τους.

·         Το αρχείο με τις οδηγίες τόσο για το λογισμικό κρυπτογράφησης όσο και για την κονσόλα διαχείρισης είναι εμπεριστατωμένο, σαφές, αναλυτικό και εύκολο στην πλοήγηση.

Η ασφάλεια των παραμένει από τα σημαντικότερα θέματα στα οποία οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών θα δίνουν προτεραιότητα όλο και περισσότερο τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να προσαρμόζονται στο ταχέως μεταβαλλόμενο τοπίο.

Το λογισμικό κρυπτογράφησης DESlock βοηθά επιχειρήσεις και χρήστες να προστατευτούν από παραβιάσεις δεδομένων, επιτρέποντας ταυτόχρονα την ασφαλή συνεργασία μέσα σε πολύπλοκα περιβάλλοντα ομάδων εργασίας. Τον Ιούλιο του 2015, η DESlock εξαγοράστηκε από την ESET, μετά από διετή συνεργασία των εταιριών.

Για μία εμπεριστατωμένη αποτίμηση της συζήτησης γύρω από τον Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ειδική σελίδα της ESET: encryption.eset.com. Περισσότερες σχετικά με τη λύση DESlock+ Pro διατίθενται στη σελίδα www.eset.com. Το πλήρες κείμενο της έκθεσης είναι διαθέσιμο στη σελίδα του AV-Comparatives.org.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).