Η ESET προστατεύει για ακόμη μία χρονιά το ΚΕΘΕΑ

Για άλλη μία χρονιά, η ESET χορήγησε 400 νέες άδειες ΕSET Endpoint Antivirus στο πλαίσιο υποστήριξης της δράσης του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων – www.kethea.gr) εξασφαλίζοντας την προστασία του δικτύου  του οργανισμού (υπολογιστές,, smartphones & tablets) ενάντια σε όλες τις απειλές και διαφυλάσσοντας τα πολύτιμα δεδομένα του από υποκλοπές. KETHEA ESET

Η λύση ασφαλείας της προσφέρει κάλυψη των αναγκών του ΚΕΘΕΑ σε 100 περίπου μονάδες σε όλη την Ελλάδα.

Η λύση ΕSET Endpoint Antivirus αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές που μπορεί να κάνει μία επιχείρηση ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένη και ισχυρή προστασία στα τερματικά της.

Η βραβευμένη μηχανή Anti-Phishing προστατεύει τα ευαίσθητα εταιρικά δεδομένα, όπως τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς ενάντια σε πλαστά .

Διαθέτει ανώτερη τεχνολογία εντοπισμού και υποστήριξη , ενώ η αναγνωρισμένη τεχνολογία ΕSET NOD32 με τα Exploit Blocker και Advanced Memory Scanner είναι σε θέση να εξουδετερώνει όλες τις εξελιγμένες απειλές. Επιπλέον, δεν επιβαρύνει τους πόρους του συστήματος και μέσω της νέας web κονσόλας ΕSET Remote Administrator, είναι εφικτή η διαχείριση της ασφάλειας από απομακρυσμένο σημείο.

«Η φιλοσοφία της ΕSET είναι να δημιουργεί λύσεις ώστε όλοι να μπορούν να αξιοποιήσουν τον ψηφιακό κόσμο στο μέγιστο βαθμό. Εξασφαλίζοντας ότι οι λύσεις μας θα διατηρήσουν την προστασία του ΚΕΘΕΑ σε ένα ηλεκτρονικό περιβάλλον γεμάτο με απειλές, βοηθάμε στο να μπορέσει  να γίνει χρήση των εκπληκτικών δυνατοτήτων που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, ώστε να επιτευχθούν περισσότερα και σημαντικότερα αποτελέσματα στο πολύτιμο έργο που συντελεί το ΚΕΘΕΑ»

δήλωσε ο κ. Δήμης Στρούθος, Γενικός Διευθυντής ΕSET Ελλάδας και Κύπρου.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).