ESET προστασία σε επίπεδο DNS

Η ESET, ανακοίνωσε μια νέα σειρά προϊόντων για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, που προσφέρουν εκτεταμένη προστασία στους καταναλωτές.

Τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν το NetProtect for Mobile και το ESET NetProtect for Mobile Advanced, τα οποία προσφέρουν μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας, και το ESET NetProtect for Home Advanced, το οποίο συμβάλλει στην ασφάλεια συνδέσεων σταθερού δικτύου.

blog net protect2 14 gr

Τα συγκεκριμένα προϊόντα προστατεύουν τις συσκευές των πελατών που είναι συνδεδεμένες σε δίκτυα εταιριών τηλεπικοινωνιών και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου (σταθερά ή κινητά) από κακόβουλα web domains ή malware, phishing και δυνητικά ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

Οι λύσεις προσφέρονται ως υπηρεσία που ενεργοποιείται με ένα κλικ από τον πάροχο και προσφέρει αυτόματα προστασία σε κάθε συνδεδεμένη συσκευή. Η ασφάλεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες των πελατών διασφαλίζεται με την παροχή ισχυρής κάλυψης τοπικής ς πελατών και συνεργατών, καθώς και με ολοκληρωμένη προστασία που βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις διαδικτυακές απειλές μέσω της έγκαιρης πρόσβασης της ESET σε ένα μοναδικό σύνολο κακόβουλου λογισμικού που ανιχνεύεται και συγκεντρώνεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο κέντρων έρευνας και ανάπτυξης.

Το κυβερνοέγκλημα είναι ένα πρόβλημα χωρίς σύνορα και η τηλεμετρία της ESET δείχνει ότι ο όγκος των κυβερνοεπιθέσεων αυξάνεται, ενώ υπάρχει μια αυξητική τάση όσον αφορά τις επιθέσεις κατά . Η ESET αποφάσισε να αξιοποιήσει τις κορυφαίες τεχνολογίες της για τη δημιουργία λύσεων ειδικά για τον κλάδο που θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση αυτών των απειλών.

Η Mária Trnková, αντιπρόεδρος της ESET για το τμήμα καταναλωτών και IoT δηλώνει: “Βλέπουμε τους εαυτούς μας και τις τεχνολογίες μας ως θεματοφύλακες της προόδου που επιτρέπει η ψηφιακή τεχνολογία και στόχος μας είναι να προσφέρουμε αποτελεσματική ψηφιακή ασφάλεια που προστατεύει τους καταναλωτές σε κάθε στιγμή και από κάθε ενδεχόμενο”.

  Πως είναι να ταξιδεύετε με την ταχύτητα του ISS

Χάρη στην εύκολη ενσωμάτωση στις υπηρεσίες των εταιρειών παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαδικτύου και στις υφιστάμενες διαδικασίες ενεργοποίησης, οι λύσεις σε επίπεδο δικτύου δεν απαιτούν εγκατάσταση λογισμικού στις συσκευές των τελικών χρηστών, οι οποίες είναι συμβατές τόσο με Android όσο και με iOS.

Η πύλη διαχείρισης επιτρέπει στους τελικούς χρήστες να διαχειρίζονται τις ρυθμίσεις του ESET NetProtect των συνδεδεμένων συσκευών τους, να διαχειρίζονται τα που βρίσκονται στις λευκές και τις μαύρες λίστες, και να δημιουργούν αναφορές ασφαλείας. Οι αναφορές ασφαλείας δίνουν στους χρήστες μια εικόνα του τρόπου με τον οποίο η ESET προστατεύει τις συσκευές τους και συνοπτικές πληροφορίες σχετικά με εντοπισμένες απειλές, αποκλεισμένες ιστοσελίδες και άλλα.

Με το ESET NetProtect Advanced (σταθερό ή κινητό), οι γονείς έχουν επίσης πλήρη έλεγχο των φίλτρων των παιδιών τους μέσω του Web Content Filter.

eset pr

Η ESET ανήκει σε ανθρώπους που είναι ειδικοί σε θέματα κυβερνοασφάλειας, σε αρχιτέκτονες που δημιούργησαν τη βραβευμένη, επιστημονικά τεκμηριωμένη τεχνολογία της. Με παρουσία σε περισσότερες από 200 χώρες και 13 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο, η ESET προσφέρει στους πάνω από 400.000 επιχειρηματικούς πελάτες της τη σιγουριά ότι προστατεύονται ανά πάσα στιγμή.

Η ESET συμβάλλει επίσης στην προστασία του Google Play και την εμπιστεύονται εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

ESET,DNS,iguru

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).