Διαθέσιμο το ESET Secure Authentication Software Development Kit (SDK)

Η εταιρεία ασφαλείας ESET ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του ESET Secure Authentication Software Development Kit (SDK), το οποίο θα επιτρέπει στις να προσθέσουν έλεγχο παραγόντων (2FA από το Two-Factor Authentication) σε σχεδόν όλα τους τα συστήματα, ή τουλάχιστον σε αυτά που επιθυμούν να προστατεύσουν.

eset

Με τις παραβιάσεις συστημάτων να έχουν γίνει μια καθημερινότητα, σαν το 2FA γίνονται απαραίτητες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την εξασφάλιση εταιρικών λογαριασμών. Έχουμε δει αρκετές φορές, διαρροές κωδικών πρόσβασης που φτάνουν στα χέρια των hackers με τεχνικές phishing, με τη βοήθεια υ λογισμικού, και με πολλούς άλλους τρόπους. Λύσεις σαν την 2FA αποτρέψει τους εισβολείς από την πρόσβαση σε λογαριασμούς ακόμη και αν έχουν τον κωδικό πρόσβασης.

Η επιχειρήσεις που επιθυμούν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας με το SDK της ΕSET μπορούν εύκολα να ενσωματώσουν τον κώδικα της εφαρμογής και να ασφαλίσουν λογαριασμούς χρηστών και συστήματα απομακρυσμένης πρόσβασης.

Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις δεν θα εξαρτώνται από εξωτερικά συστήματα, θα έχουν τον πλήρη έλεγχο των δεδομένων, και δεν υπάρχει ανάγκη για ένα χώρο αποθήκευσης δεδομένων στο σύννεφο.

Τόσο οι μικρές όσο και οι μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από τις δυνατότητες του ΕSET Secure Authentication Software Development Kit, το οποίο περιλαμβάνει έλεγχο, καταγραφή, έλεγχο ταυτότητας του χρήστη, καθώς και τη γνωστή από άλλες , αποστολή επιπρόσθετου κωδικού πρόσβασης με SMS.

Η λύση είναι διαθέσιμη για PHP, Java και .NET. Κάθε έρχεται με τον πηγαίο κώδικα για μια - library, οδηγούς για προγραμματιστές και παραδείγματα χρήσης.
Πρόσθετες πληροφορίες και μια δωρεάν του ΕSET Secure Authentication Software Development Kit (SDK) είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της ESET.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).