Η Estee Lauder θα πληρώσει στην NASA 128.000$ για φωτογράφηση στο ISS


Ο εταιρεία καλλυντικών Estee Lauder θα πληρώσει στην NASA 128.000 δολάρια για μια φωτογράφηση των προϊόντων της στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Το Μπλούμπεργκ αναφέρει ότι η εταιρεία θα πληρώσει την ΝΑΣΑ για να πάει 10 μπουκάλια του αρώματος Advanced Night Repair στον διαστημικό σταθμό που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από την Γη. Η αποστολή των αρωμάτων θα ξεκινήσει από τη Βιρτζίνια την Τρίτη και θα φτάσουν στον σταθμό το Σάββατο.

Μόλις το προϊόν φτάσει στον σταθμό, οι αστροναύτες θα επιφορτιστούν με τη λήψη φωτογραφιών του αρώματος που θα αιωρείται μπροστά από τα παράθυρα του σταθμού με πανοραμική θέα τη Γη και το διάστημα.

Η NASA χρεώνει «επαγγελματική αμοιβή» 17.500 $ ανά ώρα, ως αποζημίωση για την ώρα απασχόλησης των αστροναυτών. Αλήθεια, εσείς τι μεροκάματο παίρνετε?

Η Estee Lauder λέει ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες αυτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου θα έχει αρκετή απήχηση, αφού περίπου 4 εκατομμύρια άνθρωποι ακολουθούν τη μάρκα, μόνο στο Instagram. Ένα από τα μπουκάλια θα πλειστηριαστεί επίσης για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αφού γυρίσει πίσω στην Γη, την άνοιξη.

Η NASA ανακοίνωσε τον Ιούνιο του 2019 ότι ανοίγει τον ISS στους διαστημικούς τουρίστες και στις εμπορικές δραστηριότητες. Η επερχόμενη φωτογράφηση της Estee Lauder θα είναι το δεύτερο εμπορικό προϊόν που θα κυκλοφορήσει στο πλαίσιο της νέας ώθησης.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news