Εβδομάδα 4 ημερών με το μοντέλο 100:80:100

Το μεγαλύτερο πιλοτικό πρόγραμμα τετραήμερης εβδομάδας θα ξεκινήσει σύντομα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερες από 70 εταιρείες και 3.300 εργαζόμενους έτοιμους να συμμετάσχουν.

4day week

Η δοκιμή δεν θα οδηγήσει σε απώλεια αμοιβής για τους υπαλλήλους, βάσει της αρχής του μοντέλου 100:80:100. Οι εργαζόμενοι θα λαμβάνουν το 100 τοις εκατό της αμοιβής για το 80 τοις εκατό του χρόνου με αντάλλαγμα τη δέσμευσή τπυς να διατηρήσουν την παραγωγικότητα του 100 τοις εκατό.

Υπάρχει ένας εντυπωσιακός κατάλογος εταιρειών που θα συμμετέχουν στη δοκιμή από ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως τράπεζες, εταιρείες διαδικτυακού λιανικού εμπορίου, εκπαίδευσης λογισμικού πληροφορικής, στούντιο κινουμένων σχεδίων, φιλοξενίας και πολλές άλλες.

Το πιλοτικό πρόγραμμα θα διαρκεί έξι μήνες και διοργανώνεται από την 4 Day Week Global σε συνεργασία με το κορυφαίο think tank Autonomy, την UK Campaign και ερευνητές από τα Πανεπιστήμια του Cambridge, Oxford και το Boston College.

Οι ερευνητές θα συνεργαστούν με κάθε συμμετέχοντα οργανισμό για να μετρήσουν τον αντίκτυπο που θα φέρει η τετραήμερη εβδομάδα στην παραγωγικότητα της επιχείρησης, την ευημερία των εργαζομένων της, τον αντίκτυπο στο περιβάλλον αλλά και στην ισότητα των δύο φύλων.

Οι δοκιμές της τετραήμερης εβδομάδας που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου θα ξεκινήσουν αργότερα φέτος στην Ισπανία και τη Σκωτία.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

4 Day Week,4 day week global,4 day weeks,iguru,εβδομάδα 4 ημερών

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).