Εύρεση του χαμένου iPhone και format από απόσταση

Χάσατε το σας; Δεν ξέρετε πώς να το βρείτε ή να διαγράψετε τα δεδομένα του προτού πέσει στα χέρια ενός ξένου;

Η δυνατότητα εύρεσης του iPhone της είναι απλή στη χρήση και είναι χρήσιμη σε περίπτωση που το iPhone σας χαθεί. Σας επιτρέπει να δείτε τη θέση του υ ή κλεμμένου iPhone σας, να παίξετε έναν ήχο στο τηλέφωνο για να σας βοηθήσει να το βρείτε ή να ειδοποιήσετε άλλους γύρω σας, να επισημάνετε το iPhone ως χαμένο για να το κλειδώσετε από απόσταση για να προστατεύσετε τα δεδομένα και, αν χρειάζεται, να διαγράψετε όλα τα δεδομένα.

Για να ενεργοποιήσετε όλες τις παραπάνω λειτουργίες, πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε το Find My στο iPhone σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Find My iPhone

 1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις.
 2. Κάντε κλικ στο μενού Apple ID. Αυτή είναι η πρώτη καρτέλα που θα δείτε στην οθόνη Ρυθμίσεις, ακριβώς κάτω από τη γραμμή αναζήτησης
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή Εύρεση. Αυτή θα πρέπει να είναι η τρίτη επιλογή μετά το iCloud και το Media & Purchases
 4. Κάντε κλικ στην επιλογή Εύρεση του iPhone μου. Ενεργοποιήστε τις επιλογές για Εύρεση του iPhone μουΕύρεση του δικτύου μου (για να εντοπίσετε το iPhone σας ακόμη και αν είναι εκτός σύνδεσης) και Αποστολή τελευταίας τοποθεσίας (αποστέλλει αυτόματα την τοποθεσία του iPhone σας στην Apple όταν η μπαταρία είναι εξαιρετικά χαμηλή)

Μόλις ολοκληρωθούν οι ρυθμίσεις, είστε έτοιμοι να βρείτε το iPhone σας σε περίπτωση που χαθεί. Για να βρείτε την τοποθεσία του χαμένου iPhone σας ή να διαγράψετε δεδομένα, συνδεθείτε στο icloud.com/find.

  Κινητά τηλέφωνα και cookie

Πώς να δείτε το χαμένο iPhone σας στον χάρτη

 1. Μόλις συνδεθείτε στον παραπάνω σύνδεσμο, χρησιμοποιώντας το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης, θα πρέπει να αρχίσει αυτόματα να εντοπίζει το iPhone σας.
 2. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η θέση του iPhone σας θα εμφανιστεί σε έναν χάρτη στην οθόνη.
 3. Εάν η συσκευή φαίνεται να βρίσκεται σε άγνωστη περιοχή, οι αναγνώστες προειδοποιούνται να μην προσπαθήσουν να ανακτήσουν το ίδιο το iPhone τους και αντ ‘αυτού να επικοινωνήσουν με την αστυνομία, η οποία μπορεί να ζητήσει τον σειριακό αριθμό ή τον κωδικό IMEI της συσκευής σας. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε τον σειριακό αριθμό της συσκευής σας .

Πώς να παίξετε έναν ήχο στο χαμένο σας iPhone

 1. Μόλις εντοπιστεί το σας, θα μπορείτε να δείτε όλες τις συσκευές στο επάνω μέρος του χάρτη. Κάντε κλικ σε αυτό.
 2. Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε το μοντέλο iPhone που χάσατε (το όνομα του τηλεφώνου που έχετε εκχωρήσει θα εμφανίζεται εδώ).
 3. Τώρα, ένα πλωτό πλαίσιο θα εμφανιστεί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Θα πρέπει να εμφανίζεται μια φωτογραφία του iPhone, του ονόματος τηλεφώνου σας, του υπολοίπου της μπαταρίας σας κ.λπ.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγή ήχου. Αυτό θα κάνει το iPhone σας να δονηθεί και να εκπέμψει έναν ήχο που σταδιακά γίνεται πιο δυνατός, ανεξάρτητα από το εάν το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία ή όχι. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα βολική όταν τοποθετήσετε εσφαλμένα το iPhone σας σε ένα κοντινό δωμάτιο ή σε μια κοντινή τοποθεσία και δεν μπορείτε να δείτε πού το έχετε κρατήσει. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον ήχο και να τον βρείτε. Θα πρέπει να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας για να σταματήσετε τον ήχο.
  Κάντε το Android τηλέφωνό σας πιο γρήγορο

Πώς να επισημάνετε το χαμένο σας iPhone

 1. Από το κινούμενο παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπί Lost Mode.
 2. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε έναν προαιρετικό αριθμό τηλεφώνου στον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε. Αυτός ο αριθμός θα εμφανίζεται στο χαμένο iPhone σας. Θα σας ζητηθεί επίσης να εισαγάγετε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα που και αυτό θα εμφανίζεται στο iPhone σας. Σημειώστε ότι αυτά τα βήματα είναι προαιρετικά. Η λειτουργία Lost θα κλειδώσει αυτόματα το iPhone σας με έναν κωδικό πρόσβασης για να διασφαλίσει ότι όλα τα δεδομένα μέσα διατηρούνται ασφαλή.
 3. Κάντε κλικ στο Τέλος.

Πώς να διαγράψετε δεδομένα στο χαμένο iPhone σας

 1. Από το κινούμενο παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή iPhone.
 2. Ένα αναδυόμενο μήνυμα θα σας ζητήσει την επιβεβαίωση. Λάβετε υπόψη ότι εάν το επιτρέψετε, θα καταργηθεί όλο το περιεχόμενο και οι ρυθμίσεις από το iPhone σας. Δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση ή η εύρεση ενός διαγραμμένου iPhone.
 3. Κάντε κλικ στο Διαγραφή.

Written by Anastasis Vasileiadis

Οι μεταφράσεις είναι σαν τις γυναίκες. Όταν είναι ωραίες δεν είναι πιστές και όταν είναι πιστές δεν είναι ωραίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).